6 скришни места у дома, които крадците НЕ проверяват


6 скришни места у дома, които крадците НЕ проверяват
Снимка: iStock

Колкото гадно, страшно и несправедливо да е, лятото е сезонът с най-много обири, тъй като повечето хора са на почивка. Сещате се, че когато нахлуват в нечий дом, крадците се стремят да намерят възможно най-много ценности за най-кратко време. Ето защо те търсят пари, бижута или други ценности на познати места, като например чекмеджета или вази. Днес ще ви споделим няколко готини скривалища, които ще ви помогнат да запазите вещите си защитени.

1. В саксията

Крадците не са склонни да надничат в интериорни или външни растения, особено ако в къщата ви има няколко такива. Просто поставете парите и бижутата си в найлонова торбичка и ги заровете, докато ви няма.

КАК ДА ЗАСАДИМ АВОКАДО ВКЪЩИ

2. Стара прахосмукачка

Вместо да изхвърлите старата си прахосмукачка, можете да извадите торбата и да я замените с найлонова торбичка, която може да служи като идеалното място за съхранение на по-обемни вещи.

3. Износени маратонки

Със сигурност никой крадец не би искал да залепи лицето си в стара, миризлива маратонка, така че е чудесно място за скриване на пари. Не използвайте този трик обаче върху скъпи, брандирани маратонки.

4. Фалшив контакт

Това е невероятна идея да обезопасите бижутата си, позволявайки ви да държите нещата вътре. Просто се уверете, че не е свързан към електричество.

5. Окачен таван

Едно от най-добрите места за скриване на големи вещи като лаптопи е в окачения таван. Можете да поставите всяка ценна вещ в контейнери или найлонови торбички и да ги качите.

6. Декоративна възглавничка

Първоначално закупена за декоративни цели, възглавницата може да скрие важни документи по възможно най-дискретния начин. Извадете част от вътрешността (все пак, да остане малко пълнеж за добра форма) и поставете вещите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама