Най-големият грях на всяка зодия


Най-големият грях на всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Всеки от нас има своите прегрешения. Ето кой е най-големият грях на всяка зодия.

Овен - ярост

Овните, които изпитват силна ярост, започват да се държат и непредсказуемо. Те дори са в състояние да извършат нещо жестоко заради дреболия.

Телец - лакомия

Телецът е твърде фиксиран върху всякакви ексцесии, те трябва да присъстват абсолютно във всичко в живота му. Този знак е най-лакомият.

ТОВА СА ЦАРИЦИТЕ НА ДРАМАТА СПОРЕД ЗОДИЯТА

Близнаци - лъжа

Най-измамната от всички зодии е, разбира се, Близнаци. Те обичат да разговарят, а също така обичат да украсяват информацията, с която разполагат с несъществуващи факти, изкривявайки реалността. Близнаците се придържат към девиза: "Ако искаш да съсипеш нечий живот, тогава просто излъжи". Затова бъдете внимателни с тези хора.

Рак - съпричастност

Трудно е подобно качество да се нарече грях. Няма нищо лошо в съпричастността, но прекалената ангажираност с нея може да навреди на самите Раци. Те се грижат за другите повече, отколкото за себе си и това често им вреди.

Лъв - егоизъм

Лъвовете имат надценено самочувствие, те се опитват да докажат на всички, че струват нещо. Представителите на този знак са егоисти по природа, които мислят само за собственото си величие, арогантни са и изискват възхищение от всички.

Дева - завист

Девите винаги се стремят да направят всичко перфектно. Но те го правят с мъка и започват да завиждат на тези, които са успели.

Везни - суета

Везните много обичат външния си вид и постоянно се грижат за него. Но освен това те работят и върху вътрешната си красота.

Скорпион - сладострастие

Във всяка връзка Скорпионът върви с глава напред. Той обича страстно, лудо и емоционално, но рядко получава взаимност. И тогава Скорпионът задейства способността си да манипулира хората. По този начин създава за себе си илюзията за контрол над другите и над ситуацията.

Стрелец - изневяра

Свободолюбивият Стрелец се придържа към свободата във всичко, което прави. За него е много трудно да изгради дългосрочни отношения, защото просто не може да остане верен на партньора си. Дори и Стрелецът да е лудо влюбен, това не е пречка да погледне встрани.

Козирог - алчност

Козирозите са много трудолюбиви и искат да спечелят всички пари на света. Те постигат всичко с пот на челото. Лошата новина е, че дори към близките си, представителите на този знак проявяват алчност.

Водолей - арогантност

Водолеите оценяват себе си с твърде висока оценка. Те смятат, че другите са просто недостойни.

Водолеите чувстват, че са специални и искат да го докажат на всички. Но околните намират това поведение за малко странно и отблъскващо.

Риби - мързел

Бавни, мечтателни и спокойни, Рибите сякаш живеят в собствения си свят на илюзии и фантазии. Всъщност те просто са твърде мързеливи, за да решат своите проблеми тук и сега, събират мислите си дълго и започват да действат буквално в последния момент. Постоянно оставят всичко за утре, а на следващия ден отново отлагат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама