Направи си сама: Огледало с пластмасови лъжици


Направи си сама: Огледало с пластмасови лъжици

Огледалце, огледалце, я кажи - коя е най-красива на света? Този въпрос си го задава не само вещицата от приказката "Снежанка и седемте джуджета", но и много от нас. Огледалото е изключително важно за всяка жена и всеки дом, затова днес решихме да ви покажем как може сами да си направите ефектно огледало с пластмасови лъжици. Лесно и красиво.

За направата имате нужда от бели/прозрачни пластмасови лъжици, пистолет за горещ силикон, картон, ножица, тиксо, цветен спрей и малко кръгло огледало. Разбира се, ако не искате да е кръгло огледалото, може да го направите в друга форма и цветове.

Първо изрежете от твърд картон кръг. Ако той е с диаметър 55 см., вътрешният кръг не трябва да е по-малък от 30 см. След това облепете с тиксо краищата, за да стане по-стабилна основата на огледалото.

Отрежете дръжките на лъжиците и започнете да ги лепите с горещ силикон, както е показано на снимката.

След като сте залепили всички лъжици, напръскайте ги със спрей (за да е по-плътен цветът, повторете). Изчакайте хубаво да изсъхне боята, преди да закрепите със силикон самото огледало и кукичката, на която ще го закачите на стената.

Ето и един видео урок:

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама