Незабвано изхърлете тези предмети от дома ви, те блокират късмета ви


Незабвано изхърлете тези предмети от дома ви, те блокират късмета ви
Снимка: istockphoto.com

Обикновено сме свикнали, че ако спре да ни върви в живота, то някой ни е завидял или ни е погледнал с лоши очи. А как реагирате, ако ви кажем, че липсата на късмет се дължи на онези "енергийни вампири", с които сте украсили дома си и старателно бършете от прах. Точно така! Колкото и да не ви се вярва, някои предмети могат да блокират късмета ви. Пригответе си голям плик и прочете списъка на всичко, от което трябва да се отървете!

Вижте още: С този трик проорците ви ще светнат като нови

Счупено стъкло

Никога не дръжте в дома си напукани или счупени огледала и стъкла. Според фън шуй те поглъщат положителната ни енергия и я превръшат в отрицателна.

Развален часовник

Ако у дома имате часовник, който не работи, или се опитайте да го оправите, или най-добре веднага го изхвърлете.

Самотният чорап

Да, всички знаем, че онова чудовище пералнята редовно разделя двойка чорапи, но не ги жалете, а директно ги хвърлете. Изключително лошо е да държите в дома си еднична част, която е била в двойка. Това се отнася както за чорапи, така и за чехли.

Сухи цветя

Няма нужда никой да ви прави магия за лош късмет, достатъчно е сами да си украсите масата със сухи цветя. Те блокират всички положителни събития в живота ви.

Неработещи елетроуреди

Да, да знаем, че всички имаме техника, с която сърце не ни дава да се разделим, защото "един ден ще я оправим", но специалистите по биоенерги ни съветват веднага да я хвърлим на боклука, защото всички домакински уреди са в състояние както да приемат, така и да излъчват енергия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама