Обзавеждането на детската стая на тийнейджъра: смела провокация, на която трябва да отговорим подобаващо


Обзавеждането на детската стая на тийнейджъра: смела провокация, на която трябва да отговорим подобаващо
Снимка: iStock/Guliver

 

Когато дойде време за интериорни промени, трябва да правим нещата персонално. Да се опитаме да използваме жилищното обзавеждане като изразно средство, което показва кои сме ние, какво обичаме, за какво мечтаем, как възприемаме света около нас и прочее. И не е никак трудно да го направим! Освен разнообразие от предложения по магазините, има и стотици вдъхновяващи идеи в нета, от които можем да се възползваме и да създадем уникална атмосфера, която прелъстява сетивата...

Как да обзаведем детската стая на тийнейджър

По презумпция, повечето детски стаи за тийнейджъри имат характерното младежко излъчване, комбинирайки хаоса и ритъма на деня в едно цяло. Акцентите са изразено модерни, а интериорът не следва никаква последователност. Цветовете в случая могат да бъдат всякакви – от класическите за момичета розово, лилаво и бяло, до по-интензивни нюанси като тъмно сиво, кафяво и черно.

При този вид обзавеждане, споделят от Fabus, присъстват стандартните за спалните комплекти мебели – легло (единично, персон и половина или двойно), нощни шкафчета, гардероб и скрин, като последното е опционално. Важно е да се постигне добра комуникация между отделните елементи, както и добър контраст между модерното и практичното, красивото и удобното. Така детската стая за тийнейджъра ще осъществи предназначението си по перфектен начин, а и крайните интериорни резултати ще са топ!

Кои са водещите тенденции при този вид жилищно обзавеждане

Мисълта за обзавеждането на детската стая за тийнейджър не бива да ви тревожи, а още по-малкото – да ви плаши. Просто си представете, че ви предстои едно приключение за сетивата, в което можете да преоткриете себе си, да се забавлявате и дори да релаксирате… Трудно или не – понякога просто трябва да се заемем с интериорните въпроси, за да подобрим условията за живот у дома, но най-вече тези в детската стая на тийнейджър.

Както при всеки един друг вид мебелировка, така и при тази е препоръчително да си помогнем с избора на обзавеждане, като разберем кои са най-актуалните към днешната дата тенденции. Подобна обосновка ще е изцяло в наша полза, когато например се колебаем и не знаем на кой стил да заложим, от който магазин да купим, с какъв дизайн да бъдат компонентите и прочее. Ето какво е модерно към момента:

  • Свежите цветове в контрастни съчетания - детската стая на тийнейджъра би изглеждала чудесно с мебели в подобни нюанси, които развиват чудесно идеята за създаването на лично пространство, в което младежът ще може да се наслади на любимите си занимания, но най-вече на своето тийн ежедневие;
  • Големите секции, които включва в дизайна си гардероб, шкафчета и ученическо бюро. Този сет е дори задължителен, когато говорим за детската стая на тийнейджъра, в която той ще заляга над уроците всеки ден, което налага присъствието на практични мебели. офис столът е също неразделна част от обзавеждането;
  • Разчупените визии – колкото по-артистично излъчване има детската стая на тийнейджъра, толкова по-добре ще се чувства той, когато се намира в нея. Усещането, че е в „свои води“ няма да го напуска нито за миг, което е и водещото в случая. Родителите е добре да вземат това под внимание и да се стремят към намирането на решения, дизайнът на които поражда весело и закачливо настроение.

Обзавеждането на детската стая на тийнейджъра е смела провокация, на която трябва да отговорим подобаващо. В Лени Стил ще открием богата селекция от мебелни предложения, които никак не са за изпускане, защото са налични с отлично качество и на достъпни цени.

Къде можем да открием разнообразие от качествени продукти на достъпни цени

Богатото разнообразие е винаги от голяма полза, което ни мотивира да търсим магазин с точно такъв продуктов каталог. От Лени Стил предлагат страхотни решения за обособяването на целия дом, които са цветни, модерни, стилни и много по-различни от всичко, което сте виждали дотук. Проверете сами и се заемете с тази задача.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама