Орлин Горанов откри матрака на мечтите си – Дормео Еър Селект


Орлин Горанов откри матрака на мечтите си  –  Дормео Еър Селект

Революция в технологиите за сън с новия матрак на Дормео. Усещането е за сън в облаците, според Орлин Горанов.

От сън спомен няма. Това не е съвсем вярно, макар народната мъдрост да е вечна. Всичко зависи от матрака, на който спиш. Ако той е неудобен, ако не можеш да се насладиш на дълбок и възстановяващ сън цяла нощ, то със сигурност ще имаш спомени. Само че лоши! Но ако спиш наистина добре, всичко е различно. Чувстваш се по-свеж, по-енергичен и по-млад!

Добрият сън идва с добрия матрак. Представи си матрак, на който тялото ти се чувства обгърнато от мекота и свежест. Матрак, който ти дава усещането за сън сред облаците. Сънят на него е дълбок и релаксиращ. А хубавият сън е като хубавата музика – не можеш да й се наситиш. Е, вече можеш да се насладиш на такъв сън с новия матрак на Дормео Еър Селект. Той е произведен по революционната технология Октаспринг®, носител на множество международни отличия.

Матракът Дормео е океан от музика.“ - това споделя Орлин Горанов, който вече спи на този уникален матрак. „Матракът Дормео е едно съвършенство, което те кара да се чувстваш много специален. Да продължаваш да мечтаеш. А след като мечтаеш, това значи, че все още си много млад и имаш много-много-много неща да вършиш още...

Орлин Горанов е непоправим романтик и мечтател. Може би затова, мнението му за матрак Дормео Еър Селект звучи толкова музикално-поетично: Дормео е една интересна комбинация от любов, от екстаз, от абсолютно всички нюанси на любовта. Защото в момента, в който се докоснеш до Дормео, той те обгръща с толкова любов, че забравяш за абсолютно всичките си проблеми - веднага започваш да мечтаеш или да сънуваш. Дормео е матракът, на който можеш да полегнеш. За жалост, в доста езици тази думичка не би могла да се обясни – просто да полегнеш. И да помечтаеш... За мен отношението на Дормео е специално, за което му благодаря!“

Какво представлява технологията Октаспринг®? Това са стотици пружини от пяна (Екосел и Мемори пяна) с формата на пчелна пита. Тези еластични Октаспринг® пружини се движат триизмерно. Осигуряват 6 пъти по-голяма проветривост на матрака. Октаспринг® технологията е усъвършенствана над 20 години от един необикновен белгийски учен – Вили Поп: „Този продукт има много предимства в сравнение с вече съществуващите. Предимството е във вентилацията и повишения комфорт; този матрак не предизвиква точки на напрежение в тялото, защото всяка пружина има своя собствена зона, която дава индивидуална опора на тялото.“

Вили Поп е посветил живота си на това да създаде творческа иновация за по-добър сън. Той започва с ясната задача да проектира най-удобния матрак, без да прави компромис с качеството, поддръжката и с грижа за околната среда. След като създава многобройни прототипи, Поп се спира на осемстенен дизайн, с формата на пчелна пита на Октаспринг® пружините.  Това позволява движението им във всички посоки, като същевременно оказва отлична опора. Революционната технология Октаспринг® съчетава  най-добрите свойства на Мемори пяната (без да създава условия за затопляне, докато спите) с добрата поддръжка на традиционната пружина (без неприятното притискане на тялото). Резултатът е висококачествено ядро на уникално иновативен матрак. Наслаждавате се на съвършена адаптация и поддръжка на тялото, ласкавата мекота на Мемори пяната, перфектна вентилация и здравословна среда на сън.  Всяка нощ спите в свежо, сухо и комфортно легло с матрак Дормео Еър Селект.

В ядрото на всеки матрак Дормео Еър Селект има 150 пружини Октаспринг® от Екосел и Мемори пяна с формата на пчелна пита. Те са свръхеластични и същевременно меки. Винаги възстановяват първоначалната си форма, независимо от оказаното напрежение. Матраците Дормео Еър Селект имат 3D адаптивност - отделните “пружини” се наместват и адаптират спрямо извивките на тялото, тежестта и позата. Опора и мекота в едно – това са матраците Дормео Еър Селект.

Матракът Дормео Еър Селект поема тежестта и ви обгръща нежно, наслаждавате се на пълен комфорт. Той има три различни зони на удобство с различна степен на твърдост, съобразени с всяка част от тялото. Зоните за главата, раменете и краката са по-меки, зоните на ханша и долната част на гърба – по-твърди. Това гарантира правилната поддръжка на гръбнака, независимо от позата на сън. Матракът Дормео Еър Селект е уникално проветрив. Той е с 6 пъти по-висока вентилация в сравнение с матраците от плътна Мемори пяна. Това се дължи както на структурата тип пчелна пита на пружините Октаспринг®, така и на 3D мрежата на борда на матрака. Матракът не задържа прах и влага. Предпазени сте от алергии и дихателни проблеми. 

Матракът Дормео Еър е точно толкова твърд, колкото трябва да бъде според твоето тяло. Всяко едно тяло. което легне на Дормео се чувства комфортно, се чувства удобно. Нямам идея как го прави Еър, но това е истината. Еър е уникален матрак за всеки един човек, защото е достатъчно твърд за тези, които обичат да спят на по-твърдичко, достатъчно мек, за тези, които предпочитат по-комфортните матраци…“, заявява Орлин Горанов.

Намирането на перфектния семеен матрак понякога е трудно. Особено ако единият партньор предпочита по-мек матрак, а другият обича по-твърдата опора по време на сън. С Дормео Еър Селект това вече не е проблем. Матракът се предлага с единично или двойно ядро (2 отделни ядра в 1 калъф за двойните матраци). Можете да обръщате всяка половинка според предпочитанията си. Калъфът на матрака е подвижен. Това е свързано не само с удобството да завърташ ядрото според вкуса си, но и с перфектната му хигиенна поддръжка.

Ако човек е успял да си почине, не говоря за време, статистиките казват, че понякога и два часа са достатъчни, за да заредиш батериите, Дормео ти дава тази възможност – много бързо да зареждаш и то, да зареждаш с положителна енергия, за да имаш възможност, ставайки, отново да направиш чудеса. Отново да сбъдваш мечти. Това е Дормео.“ Това е мнението на вечно младият и непоправим мечтател Орлин Горанов за матрак ДОРМЕО ЕЪР СЕЛЕКТ.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама
Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама