„СОФИ ЦЕНТЪР“ – Вашият нов дом в центъра на София


„СОФИ ЦЕНТЪР“ – Вашият нов дом в центъра на София
Снимка: Actualno.com

Днес 22.06.2021г. бе направена първата копка на етап I от затворен жилищен комплекс “СОФИ ЦЕНТЪР”. Инвеститор на обекта е фирма „СОФИ ЦЕНТЪР” ООД със собственици г-н Красимир Джанков и г-н Стефан Джанков, строител на обекта е фирма “РЕСПЕКТ БИЛД” ЕООД.на инж. Т. Тодоров. Автори на проекта са “ЯВОР ВУЛОВ АРХИТЕКТ” ЕООД и арх. Пламен Вълков.

Проекта се изпълнява с любезната подкрепа и цялостно кредитиране на БЪЛГАРО АМЕРИКАНСКА КРЕДИТНА БАНКА, като г-н Ил. Георгиев изпълнителен директор на банката и г-н А. Асенов и други нейни висши ръководители уважиха церемонията по откриването.

На първата копка присъстваха кмета на район „Възраждане“ - Савина Савова и зам. кмета арх. Николай Диков.

Затвореният жилищен комплекс “СОФИ ЦЕНТЪР” ще се изгражда на три етапа. До “СОФИ ЦЕНТЪР” се намира парк "Възраждане", спортна София, аквапарка, бизнес център “София”, 67 Основно Училище „Васил Друмев”, детска градина 116 ЦДГ „Щастливо детство”, мол София, болници и магазини.

Първи етап се намира на ъгъла на бул. „Aкадемик Иван Гешов“, ул. „Охридско езеро“. Първи етап на „СОФИ ЦЕНТЪР“ предоставя всичко необходимо за комфортно, спокойно, хармонично обитаване. Състои се от четири жилищни входа с 128 удобни и модерни апартамента и ателиета, всяко със собствено паркомясто в подземния гараж. Застроената площ на обекта е 18 901 кв.м.. “СОФИ ЦЕНТЪР” етап I разполага с чудесни, удобни, слънчеви едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, както и мезонети, който имат собствен двор към парковата среда. Първи етап ще има паркова среда с открит басейн, финес със сауна, магазин и зъболекарски кабинет. Комплексът ще е от затворен тип с денонощен контрол на достъпа.

Продажбите на обекта ще се извършват от „СОФИ ЦЕНТЪР” ООД на цени от 999 Евро /кв.м без комисионни от купувача. Повече информация за обекта може на намерите на уеб страницата на https://soficenter.bg/

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама