Стилни идеи за малката спалня


Стилни идеи за малката спалня

Ако живеете в малък апартамент, това не означава, че той не трябва да бъде стилен. Има много идеи как може да направите тесните пространство по-просторни, за да се чувствате комфортно в тях. Днес сме ви приготвили няколко предложения как да постигнете това, когато става въпрос за спалнята ви.

1. Заложете на светли цветове

Бялото е много практичен цвят за малките спални, тъй като оптично ги увеличава и създава усещане за свобода. Може също така да заложите на пастелни нюанси, ако не искате цялата ви спалня да е бяла.

2. Изчистено легло

Няколко сантиментра допълнително пространство могат да са от значение за малката спалня. Затова ви препоръчаваме да се спрете на рамка за легло, която е по-изчистена.

3. Заложете на минимализъм

Леглото трябва да заема централно място в спалнята ви, затова сведете до минимум останалите мебели. Така няма да се чувствате клаустрофобично и ще имате достатъчно място, за да се движите спокойно. 

4. Огледалата са ваши приятели

Огледалата увеличават малките спални, създавайки усещането за по-голяма стая. Поставете огледалото, така че да отразява светлината от прозореца. 

5. Живейте вертикално

Ако пространството ви наистина е ограничено, може да се възползвате изцяло от стаята и да помислите за подвигнато легло. Под него може да разположите гардероба или домашния си офис.


Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама