Тези цветя са задължителни за всеки дом - те са като магнит за щастието и любовта


Тези цветя са задължителни за всеки дом - те са като магнит за щастието и любовта
Снимка: iStock

Някои цветя притежават положителна енергия и са като магнит за щастието и любовта за всеки дом, докато други действат като енергийни вампири. Поради тази причина е много важно да знаете кои цветя е добре да са част от декора на дома ви, за да избегнете кавгите с любимия и да запазите семейното щастие.

Спатифилум

Растението е популярно още и с наименованието "женско щастие". То допринася не само за по-лесното намиране на сродна душа, но също така помага и за по-лесно преодоляване на конфликтите и кавгите между съпрузите.

Китайска роза

Розата винаги се свързва със страст и привличане, но в този случай, след появата на това цвете в дома със сигурност ще се установи мир между съпрузите.

5 ДОМАШНИ РАСТЕНИЯ, КОИТО ЩЕ АРОМАТИЗИРАТ ДОМА ВИ

Мирта

В някои страни това стайно растение се подарява на младоженците. Смята се, че то укрепва семейните връзки и носи хармония в младото семейство.

Теменужка

Това е още едно цвете миротворец. Смята се, че бялата теменужка предпазва от лош късмет, намалява психическото страдание и се слави като символ на вярност.

Калатея

Това цвете помага за връщане на изгубената страст в отношенията на съпрузите.

Хлорофитум

Най-често това цвете се отглежда в офиси. То не само пречиства въздуха, но действа и успокояващо и с негова помощ ще избегнете кавгите.

Циклама

Това растение е просто задължително за тези, които сънуват кошмари. Смята се, че ако поставите това цвете до главата си в спалнята, сънят ви ще е здрав и спокоен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама