Всеки трябва да има тази БИЛКА в дома си, за да привлече парите и здравето


Всеки трябва да има тази БИЛКА  в дома си, за да привлече парите и здравето
Снимка: iStock

Има една билка, които ще ви донесе  невероятен финансов просперитет и много здраве. С нея привличате в своя дом пари.

Това е дафиновият лист - едно от най-магическите растения и от древността, не само до днес. Растението е познато още в древен Египет и се е използвало за защита на зли, демонични сили.

Сред окултистите се твърди, че дафинов лист, поставен в портмонето ни върши чудеса. Ароматната билка привлича несметно богатство към нас, ако лист от нея е поставена в преградата на портфейла ни. Единственото условие е от време-навреме да се подменя с ново листо.

ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ИМА ТЕЗИ ПРЕДМЕТИ У ДОМА! ТЕ ПРИВЛИЧАТ ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!

Дафиновият лист привлича богатство

Руски учени твърдят, че дафиновия лист премахва и стреса. Ако е в храната ни ни предпазва от лошите намерения на околните, както и чувството ни за тревога. С ароматното листо на дафинов лист можем да извършим и един интересен ритуал. Той ни помага да изчистим дома от негативната енергия.

Листото се поставя в подходящ съд. Билката се запалва и се излиза от стаята. Оставя се да изгори и след десетина минути се влиза в стаята. После се вдиша с пълни гърди от аромата. Твърди се, че този въздух пречиства и създава положителен поток на енергия. Миризмата подобрява тялото и духа, твърдят и окултистите.



 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама