Защо е важно да избираме качествено спално бельо и за децата?


Защо е важно да избираме качествено спално бельо и за децата?
Снимка: e-broshura.com

За висококачествен комфортен сън и нощна почивка се нуждаете не само от добро легло, но и от правилното спално бельо. Най -добрите проби са направени от естествени материи. Важно е да се подхожда отговорно към закупуването на детско спално бельо. Това ще създаде комфортна среда за нощния живот на вашето дете.

Не всеки разбира как да избере спално бельо, какво да търси при избора, а също така не знае при какви условия да го пере и какви продукти са най -подходящи за това.

Когато избирате спално бельо, обърнете внимание на тъканта. Качеството е от голямо значение тук, материалът трябва да абсорбира влагата, да е приятен за тялото и да му позволява да диша.

Калико - има издръжливост и запазва цвета си. Памукът се използва за производство на бельо от бял цвят. Бялото е най -популярното, съчетава добро качество и достъпна цена. В продажба има много цветове в различни теми, от абстракция до елегантни флорални аранжировки.

Поплин - възпроизведен чрез преплитане на тънки и дебели нишки, което ви позволява да получите поплин ребро върху материала. Материята е мека и тънка, много удобна за тялото. Поплинът е по -мек и по -скъп от грубия бял цвят, има дълъг експлоатационен живот.

Percale е вид памучен плат с висока плътност на тъкане. При производството се използва дълъг вълнообразен памук и специална техника на плетене. Материята е надарена с мекота и здравина, при гладене се усеща копринено. Това е идеален материал, от който са ушити спални комплекти за новородени. Той е скъп, но има значителна износоустойчивост, поради което се счита за полезен по отношение на спестяването на дългосрочни инвестиции.

Сатен - има сила и мекота, създава приятно тактилно усещане. Спално бельо от сатен е подходящо за деца и възрастни. Формира се от усукани нишки, има мекота, но в същото време е доста плътна и устойчива на износване тъкан. Сатенените комплекти не отстъпват по качество на копринените, те са добре измити, поддържат модела наситен.

Източник: e-broshura.com

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама