Зодиите, които се обичат и мразят едновременно


Зодиите, които се обичат и мразят едновременно
Снимка: iStock/Guliver

Възможно ли е нещо подобно? Да обичаш един човек силно, а в същото време супер много да те дразни, че чак понякога да го мразиш? Отношенията са сложно нещо. Особено за някои зодиакални знаци.

Разберете кои са те:

Рак - Везни

За тази двойка основното е да се научат да се уважават един друг и да спрат безсмислената борба, свързана с въпроса „кой е по-важен“. Нормално е от време на време просто да се вбесявате един друг, но ако желаете, винаги можете да стигнете до разумно решение.

Скорпион - Близнаци

Този съюз е възможен само при условие, че Близнаците изоставят навика си да флиртуват. В крайна сметка дори и най-невинният флирт просто подлудява ревнивия Скорпион.

От друга страна, Скорпионът също ще трябва най-накрая да осъзнае, че Близнаците така или иначе го обичат - дори когато не са там всички 24 часа на ден, както биха искали.

Рак - Близнаци

За да оцелеят в такъв съюз, родените под знака на Рак ще трябва да изоставят консерватизма си по отношение на любовта, брака и връзките. Също така трябва да работят върху своята повишена уязвимост.

От друга страна, Близнаците също ще трябва да се променят, а именно да успокоят малко прекалено живата си и бурна природа. Опитайте се да не се държите като тийнейджъри и накрая решете какво още искате от живота.

Скорпион - Водолей

Представителите на тези знаци са много силни личности. Следователно, когато най-накрая забравят за упоритостта и непоколебимостта, те ще бъдат щастливи като никой друг. Тези два знака са на първо място добри приятели, които се разбират отлично, а след това страстни любовници.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ВИНАГИ УСЕЩАТ ЛЪЖАТА

Рак - Водолей

Хармонията за тази двойка ще дойде само когато Водолеят най-накрая разбере, че зад външния консерватизъм и гъвкавост на Рака се крие грижата за него и техните връзки.

Скорпион - Везни

Скорпионът ще трябва да моделира страстната си природа, която се нуждае от драми, и в същото време - от постоянство. Това плаши Везните и предизвиква единственото желание да се скрият или да избягат от връзката.

От своя страна Везните трябва да приемат, че невинният им флирт с другите може да предизвика истинска атака на ревност в Скорпион.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама