Зодиите, при които бившите винаги се връщат


Зодиите, при които бившите винаги се връщат
Снимка: iStock/Guliver

Способността да върнат бившите си любовници е напълно естествена за някои зодии, докато други само мечтаят за това. Ето кои са знаците, при които бившите винаги се връщат.

Рак

Природата на Раците ги принуждава по всякакъв възможен начин да задържат хората, с които са се сближили. Представителите на този знак са много внимателни при избора на партньор. Поради тази причина те са по-склонни от другите да дадат нов шанс на тези, с които са се разделили. И самите Раци дават всичко от себе си за възстановяването на отношенията с бившите им.

Дева

Докато Девите не са най-известните любовници сред зодиите, те несъмнено са изключително лоялни към тези, които обичат. И ако имат шанс да съживят отношения с някой, който някога е бил скъп за тях, тогава най-вероятно ще се възползват от него.

Девите са роби на навиците си. Като земен знак те са изключително практични. Поради това е напълно възможно да се влюбят само веднъж в живота си. Връщането към познатото радва Девите и ги кара да се чувстват комфортно.

КАК ДА ПОДОБРИТЕ ЖИВОТА СИ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Везни

Връщайки се при бивш партньор, представителите на този знак чувстват, че са възстановили изгубеното равновесие. Същевременно Везните никога не губят напълно любовта и никога не прекратяват отношенията си завинаги, било то приятелство, партньорство, бизнес отношения или романтични отношения. Те могат да сложат край на връзката си с вас, но никога няма да ви изтрият завинаги от живота си. 

Риби

За Рибите раздялата е нещо временно. Каквато и да е причината за краха на връзка ви, знайте, че за представителите на този знак тя остава в миналото. Те са готови да продължат напред и да създадат нови спомени с вас. Ако имате шанс да подновите връзката си с представител на зодия Риби, считайте себе си за истински късметлия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама