Опаковката на подаръка е важна, колкото и самият подарък


Опаковката на подаръка е важна, колкото и самият подарък
Снимка: Envato

Да изберем подарък за любим човек, близък или колега е само част от удоволствието да зарадваме хората около себе си. Следващата стъпка е как ще го поднесем и тук ключова роля има опаковката. Ефектна и стилна тя може да превърне и най-семплия и обикновен подарък в специален и безценен, защото показва внимание, грижа и отношение.

Традиционният начин за опаковане е с хартия за декорации. Съществуват различни видове хартии - от по-изисканите и луксозни, до по-шарените и пъстри варианти. За още по-голям ефект подаръкът може да бъде украсен допълнително с панделка или подходящ стикер.

“Обичам да изненадвам всички у дома, точно когато не очакват. И сега имах точно такава възможност, защото уж идвам до магазина за седмичния пазар, а всъщност мога да взема подходящи подаръци за всички у дома”, споделя Мила от Варна. Тя е на 42, майка на две деца. През уикенда, докато пазарува обичайните продукти за дома в Lidl, е видяла станцията за опаковане за подаръци в Коледния кът на веригата и решава да избере и подаръци за семейството. Избира дървени играчки на марката Playtime Junior в комбинация с торбичка с коледни шоколадови лакомства за децата и Parkside инструменти за съпруга си. 

Доволна съм, че успях да отметна тази задача от списъка толкова лесно и бързо. Декември за всички е много натоварен и това, че успях да намеря всичко необходимо на едно място за мен е голяма помощ. А когато видях и станциите за опаковане, нямаше как да не се възползвам. Не съм от най-сръчните, а и да бях, нямаше да смогна с цялата подготовка. Сега имам страхотно опаковани подаръци и повече време за мен и семейството ми”, добавя Мила. 

Освен във Варна от специално обособените кътове за опаковане на Lidl успяха да се възползват стотици клиенти на веригата и в Перник и София. Това е още един начин, по който веригата подкрепя българските семейства и се превръща в най-верния им помощник за празника.

Очаквано сред най-предпочитаните подаръци са именно детските дървени играчки на Playtime Junior. След тях са лакомствата и сладките изкушения на неустоимото коледно дуо Deluxe и Favorina, следвани от текстилните предложения от Esmara и Lupilu, както и от инструментите за дома и градината Parkside.

До Коледа остават броени дни и в магазините на Лидл България всеки може да открие не само качествени продукти за трапезата на добри цени, но и голямо разнообразие от оригинални предложения за коледни подаръци, както и празнична опаковъчна хартия за тях.

А ето как да опаковате лесно и сами в няколко стъпки, ако не сте един от многобройните щастливци, които се възползваха от щандовете за опаковане в Lidl: 

  1. Махнете етикета с цената (всички го знаем, много често в бързината се забравя).
  2. Сложете подаръка в кутия (освен ако той вече не е).
  3. Разгънете празничната хартиена ролка върху гладка и твърда повърхност и поставете кутията по средата.
  4. Завийте кутията като бонбон и отрежете излишното количество от ролката. Подсигурете свободните краища на хартията с тиксо.
  5. Сгънете внимателно и последователно опаковката в оставащите два незавити края на подаръка и отново залепете с тиксо.
  6. Вържете панделка за разкош.

Внимателно подбраните продукти за коледните празници, които ще откриете в Lidl, ви дават възможност да оптимизирате времето си за пазаруване и така печелите още повече ценни мигове със семейството.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Коледен дух


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички