Ето кои са най-честните и най-лъжливите зодии


Ето кои са най-честните и най-лъжливите зодии
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Везни

Според Везните да излъжете е нещо лошо. Но да скриете част от информацията или да подчертаете само един аспект - това е напълно различно. За "социалната пеперуда" това е много важно - те се нуждаят от някои инструменти, за да влияят на другите.

Овен

Победата на всяка цена не е за Овена. Във всяка ситуация той ще предпочете справедлива победа, дори и ако са необходими повече усилия. Освен това Овенът просто не знае как да лъже, без да го разберат, затова и не се опитва.

Лъв

Лъвът действа в рамките на строго определен образ - "честен и благороден цар". Затова лъже само веднъж – когато е много наложително. И веднага разбира, че това е нещо лошо, затова предпочита да казва само истината.

Стрелец

Стрелецът ненавижда лъжите, защото светът вече е твърде сложен и непредсказуем. И ако внесете допълнителен хаос в него поради неточна информация, ще стане още по-лошо. Но в някои ситуации Стрелецът е готов да излъже - само когато няма никакви други начини да постигне целта си.

Близнаци

Близнаците често лъжат, но шеговито. И изобщо не се разстройват, ако измамата бъде разкрита. Защото те приемат лъжата за нещо забавно, просто обичат да се шегуват с другите. Но никога не прекаляват.

ТЕЗИ ЗОДИИ ВИНАГИ ЗАКЪСНЯВАТ

Телец

Телецът няма какво да крие - той познава своите недостатъци перфектно, демонстрира своите предимства без страх и просто не обича да манипулира хората. Затова не е нужно да търсите двойно дъно в думите на Телеца - той е изключително честен, защото той самият много харесва честността.

Дева

Девата също предпочита честността. За тази зодия е по-лесно да критикува човек, ако не харесва нещо в него, отколкото да му каже фалшив комплимент. Когато трябва, Девата знае и как да лъже, но не харесва това, защото всяка лъжа е потвърждение за несъвършенството на този свят и това я кара да се чувства нещастна.

Козирог

Козирогът рядко лъже, но ако го прави, то го прави с максимална отдаденост. Лъжите му звучат далеч по-убедително от истината, а системата за изграждане на лъжи е безупречна. Така Козирогът съзнателно привиква към честността, за да не злоупотребява с такова мощно оръжие като лъжата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама