Тези зодии предпочитат да са сами, защото във връзките никак не им върви


Тези зодии предпочитат да са сами, защото във връзките никак не им върви
Снимка: iStock/Guliver

Някои зодиакални знаци наистина са по-добре, когато са сами. Те имат определени характеристики, които затрудняват поддържането на близки отношения с другите. Има такива, които намират повече радост и наслада от живота, когато са сами. Но е важно да се посочи, че представителите на тези знаци все още са в състояние да намерят любов и интимност с други хора. Това не означава, че за тях да се доближат до хората е невъзможно. Просто им е много по-трудно да поддържат здрава връзка, отколкото на останалите.

Овен (21 март - 19 април)

Овенът е много импулсивен знак. И реагира твърде бързо. Винаги се нуждаете от незабавни резултати. Вие сте тези, които всъщност не обичат да губят време. Чувствате, че все още имате много неща за вършене в живота си и не можете да допуснете да губите ценно време.

Близнаци (22 май-21 юни)

Страхът ви от поемане на романтични задължения е основната причина, че ще бъдете по-добре сами, отколкото във връзка. Освен това се отегчавате много бързо. Много е лесно да ви отвлекат вниманието и да ви заблудят. На мнозина ще им бъде трудно да намерят последователност и стабилност в отношенията си. Винаги се държите непредвидимо. И често това не са харесва на другите. Структурата на вашата личност не позволява на хората да ви се доверяват, да разчитат на вас в трудни за тях моменти.

Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Причината да обичате да сте сами е, че цените свободата си отвъд всяка мярка и я считате за най-високата си стойност. Знаете, че всяка форма на близки отношения е вид опитомяване. И нищо не ви плаши толкова много, колкото да стоите на едно място за дълго време. Не искате да се обвързвате във вериги от отношения. В крайна сметка за вас е важно да сте винаги на разположение в случай, че попаднете на някое интересно приключение. И мислите, че привързаността към някого ще ви задържи и забави. Свързвате връзките с котви, които ви държат на едно място, когато искате да се скитате из необятните морета.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ДАВАТ НАЙ-ЦЕННИТЕ СЪВЕТИ

Телец (20 април - 21 май)

Причината да сте по-добре сами, отколкото с някого, е вашата упоритост. Тъй като сте Телец, не можете да се справите с критиката. Всички смятат представителите на тази зодия за малко тесногръди и затова не сте много в състояние да се разбирате с другите. Особено с тези, които не споделят вашето мнение. Обичате да се обграждате със съмишленици. При хората харесвате стабилността и предсказуемостта. Но повечето хора са напълно различни и затова не ви е приятно с тях. Не ви харесва несигурността, която изпитвате в близки отношения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама