Най-лошият начин да флиртувате с всеки зодиакален знак


Най-лошият начин да флиртувате с всеки зодиакален знак
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Ако флиртувате, като им държите вратата отворена и им правите малки комплименти, те няма да разберат вашите сигнали. Те просто ще мислят, че сте добър и щедър човек, който се отнася с всички по този начин. Бъдете по-директни!

Телец

Ако флиртувате, правейки саркастични коментари и ги дразните за всяко малко нещо, те няма да се впечатлят от вас. Ще предположат, че ги мразите.

Близнаци

Ако флиртувате, като нарочно обръщате повече внимание на другите и се опитвате да ги карате да завиждат, това е изгубена кауза. Те ще приемат, че се интересувате от някой друг и ще мислят, че нямат шанс с вас.

Рак

Най-лошият флирт за Раците е да стоите безучастно, гледайки ги от другата страна на стаята и да се надявате, че те ще направят първия ход. Най-голямата вероятност е да се притеснят и да предположат, че нещо е заседнало между зъбите им или има нещо нередно в дрехите им.

Лъв

Ако флиртувате, като ги докосвате и правите сексуални коментари, може само да ги отблъснете. Те ще приемат, че сте играч, който говори на всички по този начин.

ЗОДИИТЕ, КОИТО СЕ ДОПЪЛВАТ ПЕРФЕКТНО

Дева

Ако флиртувате с Девите, като им изпращате съобщения за невинни неща, например как са се справили със задачата и как са работили, те няма да разберат вашите сигнали. Ще приемат, че ги цените само като приятел.

Везни

Решили сте да играете с косата си и се смеете на всичко, което казват Везните. Грешен ход! Те ще приемат, че сте нервни и не се чувствате добре до тях.

Скорпион

Ако флиртувате, като ги пренебрегвате и ги карате да се чувстват нежелани, те няма да разберат сигналите ви. Ще приемат, че сте насилник, на когото не може да се вярва.

Стрелец

Решили сте да се оплаквате от живота, да споделяте колко много искате връзка и не желаете да сте сами. Стрелците ще приемат, че просто имате нужда от някой, пред когото да споделите проблемите си.

Козирог

Ако флиртувате, като се правите на недостъпни и не им отговаряте на съобщенията с часове, това само ще ги отблъсне. Те ще приемат, че им показвате, че не се интересувате от тях.

Водолей

Мислите, че ще ги впечатлите с парите си и всички материални неща? Напротив! Само ще ги накарате да се отдалечат от вас.

Риби

Ако флиртувате, като харесвате всичките им публикации в Instagram и гледате всичките им истории, те няма да разберат вашите сигнали. Ще приемат, че го правите от уважение, така че ще направят същото за вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама