Зодиите, които се допълват перфектно


Зодиите, които се допълват перфектно
Снимка: iStock

Отношенията между кои зодиакални знаци в астрологията се считат за най-продуктивни и хармонични? Противоположностите се привличат - това не е просто добре известна фраза, а един от основните принципи на астрологията, който обяснява причината за хармонията и баланса между хората. Целият зодиакален кръг се състои от 12 съзвездия, всяко от които отговаря за определена сфера. В същото време срещу всеки знак има друг и помежду си тези съзвездия се допълват напълно, като създават силни връзки. Това са две различни личности с една и съща енергия, които носят един импулс към материалния свят, но в различен "пакет". Благодарение на тази връзка се образуват няколко зодиакални двойки, които генерират основните аспекта във Вселената и в живота на всеки човек.

Вижте кои са зодиакалните знаци, които се допълват перфектно:

Телец и Скорпион

От гледна точка на астрологията Телецът е най-материалният знак в хороскопа, който символизира пълната чаша, собственото благополучие и тялото. Докато Скорпионът е съзвездие, което се стреми към пари и сила. Ще добавим, че и двата знака контролират ценностите на хората - материални и духовни - които в крайна сметка са основните ресурси, които осигуряват съществуването на човека. Телецът е считан за един от най-мощните консерватори на хороскопа и най-много обича сигурността (енергията на Земята), а неговият партньор Скорпион (Водната енергия) е много непредсказуем.

Риби и Дева

Рибите са мечтатели, за които в основата на живота е липса на сигурност, лична свобода, удоволствие и способност да избягат в собствените си мечти и да се разтворят във фантазиите си. Девите, като най-добрите партньори на Рибите, са отговорни за такива области като лична отговорност, склонност към критикуване, способност да живеят и творят в настоящето. Девата е преди всичко дисциплина, отнася се с внимание към детайлите и с любов към систематизацията. От гледна точка на глобалните проблеми, двойката Риби-Дева отговаря за религията и саможертвата в името на другите. Рибите символизират вяра, различни идеологии и религиозност, а Девата обосновава тези теории и ги превежда в материални обекти.

ЗА КОИ ЗОДИИ Е ТРУДНО ДА УСТАНОВЯТ СТАБИЛНА ВРЪЗКА

Овен и Везни

Овенът символизира понятието "действам", а Везните - "другите действат с мен". И двата знака са отговорни за вземането на решения и възможността за установяване на контакти с хората в момента, в който се предприемат някакви инициативни действия, насочени към постигане на успех. Овенът е знак, който се смята за истински лидер и на първо място подпомага проявата на личността, докато Везните се грижат за въпросите, свързани с връзката им. Овенът - най-упоритото и нетърпеливо съзвездие - винаги действа в името на близките и семейството. Везните в този дует играят ролята на дипломати и естети, помагайки на Овена да усъвършенства уменията си, украсявайки и усъвършенствайки създадените шедьоври.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама