Как да активирате чакрата на парите според зодията ви


Как да активирате чакрата на парите според зодията ви
Снимка: iStock

Манипура е чакра, която пряко влияе върху финансовия успех и способността на човек да печели пари. Астролозите разкриха какво трябва да направят представители на различните знаци на зодиака, за да отворят тази чакра.

Овен

Овенът трябва да използва парфюм с аромати като хвойна, бор, тамян или канела. Те събуждат силата, въображението и дават мощен енергиен заряд за постигане на целите. Тези аромати се свързват с елементите Огън и Въздух, което е изключително важно за Овните.

Телец

Оптимизмът е ключът към успеха на Телеца. Колкото по-малко този знак се съмнява в себе си, толкова по-добре работи манипура за него.

6-ТЕ ЗОДИИ, КОИТО НЕ СПИРАТ ДА ХАРЧАТ ПАРИ

Близнаци

Близнаците трябва да общуват максимално с хората, които ги вдъхновяват. Това могат да бъдат колеги, родители, приятели или дори известни личности. 

Рак

За да поддържат нормалното функциониране на финансовата си чакра, Раците е добре да се борят с негативни нагласи в съзнанието си. Когато започнат да се съмняват в себе си, финансовата им чакра бързо губи сила.

Лъв

Лъвовете могат да отворят чакрата на парите с повече движение и някои прости физически упражнения.

Дева

Девата трябва да избере подходящите дрехи, за да отвори финансовия си енергиен център. Манипура се събужда от жълто облекло. То може да се комбинира с дрехи в червени и оранжеви цветове. 

Везни

За Везните паричната чакра почти винаги работи с пълна сила, но понякога все пак настъпват рецесии. Това се дължи на неправилно хранене, тъй като манипура се намира в стомаха. Представителите на този знак трябва да се борят с лошите си навици. Най-големите убийци на успеха за тях са тютюнопушенето и желанието за алкохол.

Скорпион

Скорпионите се нуждаят от пасивни източници на благоприятна енергия, за да активират тази чакра. Това са талисмани, които трябва да се носят на пръстите или на китката. Те включват минералите рубин, гранат и кехлибар, както и продукти, изработени от някои метали, като злато и платина.

ЗА КАКВО СИ СТРУВА ДА СИ ХАРЧИТЕ ПАРИТЕ СИ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Стрелец

Стрелецът трябва да се бори с летаргията и мързела. Това ще му помогне да запази манипура отворена и да поддържа лидерските си качества, както и самочувствието си. 

Козирог

Когато Козирозите започнат да губят пари, финансовата им чакра бързо избледнява и губи енергия. Астролозите ги съветват да избягват претоварването.

Водолей

При Водолея манипура се отваря в онези моменти, когато научи нещо ново или се среща с нови хора.

Риби

Музиката влияе най-добре на паричната чакра на този знак. За Рибите е изключително полезно не само да се научат да свирят на различни инструменти, но и да слушат приятна музика.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама