За какво си струва да харчите парите си според зодията


За какво си струва да харчите парите си според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Астрологията дава отговор на въпроса за какво си струва да харчите парите си всяка зодия.

Овен 

Вие постоянно сте в движение. Не се притеснявайте от факта, че харчите всичките си пари за излизания с приятели, но все пак е добре да помислите и за бъдещето.

Телец

Телецът обича красивите неща. Изисканите дрехи и луксозното бельо е това, за което представителите на този знак си струва да харчат парите си.

Близнаци

Вие сте човек, който държи на комуникацията. Популяризирайте вашите акаунти в социалните мрежи.

Рак 

Ракът е сантиментален и носталгичен. Може би любовта на живота ви ви чака точно там, където сте израснали. Дори и да не става въпрос за завръщането в дома ви от детството, отделете време и средства за среща със старите приятели.  Това ще ви помогне да разберете какво ви липсва в живота сега.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ИМАТ ПРОРОЧЕСКИ СПОСОБНОСТИ

Лъв

Лъвът обича екстравагантността. Подарете си билети за най-горещото събитие в града - може би вечер в най-известния клуб.

Дева

Девите са замислени хора, които често забравят за себе си, като през цялото време помагат на другите. Подарете си вечеря в бляскав ресторант, която ще ви накара да се почувствате като звезда.

Везни

Качествени вина или шотландски напитки - това е идеалният начин да се срещнете с потенциални нови партньори. Може да си купите билет за обиколка на пивоварна или художествена изложба във вашия район.

Скорпион

Скорпионите са известни с това, че се наслаждават на мистериите на живота. Забавляват се с четене на книги за психичното здраве или астрологични карти. 

НАЙ-ПОДХОДЯЩАТА ВЪЗРАСТ ЗА БРАК СПОРЕД ЗОДИЯТА

Стрелец 

Стрелецът обича приключенията и пътуванията и е добре да инвестира парите си в точно това.

Козирог

Козирогът трябва да инвестира в тренировка с личен треньор във фитнеса. Това е отличен вариант да повиши увереността си.

Водолей 

Водолеят не трябва да се срамува и да се събере смелост да се регистрира в сайт за запознанства, дори и ако трябва да заплати такса за това. Този знак няма да сгреши, ако инвестира в излизане с приятели.

Риби 

Рибите е добре да инвестират в прекрасна ваканция, която ще ги накара да се почувстват по-добре и ще ги зареди с положителни емоции.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама