Най-подходящата възраст за брак според зодията


Най-подходящата възраст за брак според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Според астролозите за всяка зодия има подходящо време за сключване на брак. Ето кога е най-добре всеки знак да мине под венчилото.

Овен

Овните са много нетърпеливи и обикновено се решат на брак само няколко месеца след срещата с партньора си. Представителите на този знак минават под венчило преди 30 години, но астролозите съветват да го направят след тази възраст.

Телец

Телецът вярва във вечната любов и дълго чака перфектния партньор. За този знак най-добрата възраст за сключване на брак е около 30 години.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ СЕ ВЛЮБЯТ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ

Близнаци

Близнаците обичат партньорите си, но се обичат най-много себе си. Представителите на този знак често се женят повече от веднъж. За тях най-подходящата възраст за брак е 28 години.

Рак

Бракът е свещен за Раците, така че те започват да мислят за семейството още в ранна възраст. За тях най-благоприятният период за сключване на брак е 23-25 години.

Лъв

Намирането на идеалния партньор отнема много време на Лъва. Той най-често сключва брак на 38-41-годишна възраст.

Дева

За Девите кариерата е най-важна, но често те срещат подходящия партньор преди да постигнат желаното в работата. За тях най-подходящата възраст за брак е 27-29 години.

Везни

Везните често се женят, когато са в началото на 20-те години и след това се развеждат. Само третият им брак може да бъде най-успешният и последният.

Скорпион

Скорпионите се влюбват толкова лесно, колкото и лесно охлаждат. Те обикновено сключват брак към 20-23 години.

КАКЪВ МЪЖ ЗАСЛУЖАВАТЕ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Стрелец

Стрелецът цени най-вече свободата си и обикновено минава под венчило след 35 години. След като вземат това решение, Стрелците ще направят всичко, за да е успешен бракът им.

Козирог

Козирозите бързо сключват брак. За тях е важно мнението на другите за семейството им. Най-добре е да минат под венчилото на възраст 20-25 години.

Водолей

Водолеите може изобщо никога да не се женят, но това не означава, че ще бъдат нещастни. Те започват да планират сватба едва след 40 години.

Риби

Вътрешният свят на Рибите е изключително пъстър, но не всеки е в състояние да се примири с постоянните им мечти. За тях е най-добре да създадат семейство преди да навършат 27 години.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама