5 знака, че НЯМА да се омъжите, въпреки че сте заедно от години


5 знака, че НЯМА да се омъжите, въпреки че сте заедно от години
Снимка: iStock/Guliver

Много жени си мечтаят да облекат пословичната бяла рокля и да се врекат във вечна вярност на мъжа до себе си. Още повече си мислят, че щом са в дългогодишна връзка, то значи това рано или късно ще се случи. Но уви, нещата не се случват точно така. Колкото и парадоксално да звучи, колкото по-дълго продължава една връзка, толкова по-далеч отплава идеята за брак и „заживели щастливо”. Ето няколко знака, че партньорът ви никога няма да се превърне във ваш съпруг, който да обичате и уважавате в здраве и болест.

1. Отказва да направи следващата стъпка с вас

Може би неведнъж сте се шегували заедно или сте подмятали намеци за сватби или бебета, но темата е утихвала свектавично. Всеки се движи със собствено темпо и трябва да уважавате граници на партньора, но ако сте заедно от години и той не изглежда заинтересован от нещата, които искате, това е червен флаг.

2. Няколко пъти сте били на ръба да се разделите

Всяка двойка има спадове, скандали и повратни моменти. Но ако продължавате да се приближавате до раздяла (или пък се разделяте и след това отново се събирате), тогава трябва да се запитате какво става. Ако искате да сте заедно, трябва да преодолеете проблемите си, а не да ги преживявате отново и отново. Ако сценарият се повтаря на всеки няколко месеца, това означава, че изобщо не сте решили първоначалния проблем.

АКО ЕДИН ДЕН СИ ТРЪГНА...

3. Заедно сте заради инвестирането време

Ако отчаяно искате да имате съпруг и деца, вероятно няма да се отдалечите от сериозна връзка. В края на краищата вие сте толкова близо до постигането на това. Защо да се връщате няколко крачки назад, за да започнете цялото пътешествие отначало? Този начин на мислене обаче може да бъде опасен. Не бива да оставате с някого, просто защото имате история и сте инвестирали твърде много време и емоции. Може би губите повече време с тях, отколкото печелите нещо.

4. Твърде различни сте

Противоположностите се привличат, но със сигурност не искате да прекарате живота си с някой, който има съвсем различен морал и цели за бъдещето. Ако си представя живота си в чужбина, а вие искате да останете в родния си град, това е проблем. Ако представата му за щастие е хубава и скъпа почивка, а вашата задружно семейство с бебе, това е проблем. Трябва да искате едни и същи неща, ако смятате да градите истинско бъдеще заедно.

3-ТЕ ЗОДИИ, КОИТО НЕ ИСКАТ БРАК

5. Все още не се интересувате от такива сериозни неща

Може би вие сте тази, която не се интересува от брак. Може би обичате този човек, но се чувствате така, сякаш все още не сте натрупали достатъчно житейски опит. Може би искате да сте „сингъл” за известно време. Може би искате да опитате нови неща с нови хора. И това е окей! Бракът изисква много повече от чувства.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама