5 звезди, които носят евтини дрехи и са модни икони


5 звезди, които носят евтини дрехи и са модни икони
Снимка: Gettyimages.com

Известните личности с неограничени финансови възможности са хора, които по принцип могат да си позволят да носят всичко, което им хрумне. Рокли от луксозни марки, шити по поръчка, скъпо бельо или аксесоари, които са толкова скъпи, че чак се чудим дали не са направени от някакъв неоткрит извънземен материал. Много често те дори не се замислят за парите, които харчат за външния си вид. Но сред тях има и такива, които не обичат да пилеят пари, така че купуват дрехи от конфекции и въпреки това изглеждат страхотно!

СТИЛЪТ НА МИЛИОНЕРСКИТЕ СЪПРУГИ

Сиара

На парти на Vanity Fair, Сиара беше облечена с латексова рокля от Naked Wardrobe на стойност 28 долара. Певицата беше комбинирала черното мини с друг елемент от висша мода и цялостната визия беше удар в 10-ката.

София Ричи

Моделът София Ричи обожава топовете на Meshki и неведнъж се е появявала на събитие с такъв, но в различен цвят. Модното попадение струва 45 долара.

Рууни Мара

На премиерата на филма The Girl with the Dragon Tattoo в Токио, половинката на Хоакин Финикс заложи на кожен клин от ASOS, който струва 44 долара.

Оливия Палермо

Оливия Палермо е известна с безпогрешния си моден вкус. На наградите на CFDA тя се появи с рокля от колаборацията си с Banana Republic, която струва около 100 долара без намаление.

Кейт Мидълтън

Херцогинята на Кеймбридж посети детски център с рокля на ASOS, която към днешна дата струва 25 паунда.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама