6 неща, които всяко ниско момиче трябва да има в гардероба си


6 неща, които всяко ниско момиче трябва да има в гардероба си
Снимка: iStock/Guliver

Всяко момиче, което е по-ниско от 1.60 м, добре познава проблемите на ниския ръст. Имаш нужда от столче, за да стигнеш високите шкафове. Високите ти обувки са повече от ниските. А много от познатите ти те определят за малка и сладка, дори когато искаш да изглеждаш като строга, сериозна жена. За щастие, има няколко лесни модни трика, които ще те накарат да изглеждаш по-висока и ще улеснят много ежедневието ти. Ето кои са те:

Обувки с платформа, на които наистина можеш да ходиш

Ако спадаш в категорията "ниско момиче", най-вероятно шкафът ти за обувки е пълен със сандали, обувки и ботуши на ток. Ако искаш да изглеждаш стилна и изискана, инвестирай в обувки на платформа, на които наистина се чувстваш удобно да ходиш. Така ще изглеждаш по-висока и ще избегнеш болките в краката, които ти носят класическите обувки на ток и стилетото.

Дълъг широк панталон

Широките панталони придават стил и елегантност на всяка визия. Избери такъв, който ти е дълъг и го носи с любимите си обувки. Дължината му ще ги покрие и ще направи така, че краката ти да изглеждат много дълги.

Идеално подхождащи ти дънки

Перфектните дънки са нещо, което всяка жена търси, а някои не успяват да открият през целия си живот. Затова е много важно да отделиш специално време, за да намериш идеалните за теб. Трябва да съобразиш структурата на тялото си, височината и цялостната си визия. В случай, че изпитваш затруднение, консултирай се в магазина, в който пазаруваш. Там ще ти препоръчат най-подходящите.

Палто, което не е прекалено късо или прекалено дълго

Когато си под 1.60 м., изборът на идеалното палто може да се окаже сложна задача. Ако то е прекалено дълго, изглежда сякаш ти е много голямо и за да балансираш, трябва винаги да го носиш с високи обувки. Ако обаче е прекалено късо, отново не изглежда добре. Затова трябва много да внимаваш при избора. Дължината на идеалното палто е малко под дупето. Така се създава правилна пропорционалност, която те кара да се чувстваш стилна и изискана.

Избери блуза с V-образно деколте, която да носиш през цялата година

Формата на обърнат триъгълник е идеална за жени с по-къс торс. Тя фокусира вниманието върху деколтето и го отдалечава от талията, което я прави идеална за по-ниски дами. Избери блуза с V-образно деколте, която да ти бъде удобна за носене през цялата година. Заложи на любим цвят или десен, за да не се умориш прекалено бързо от нея.

Миди пола с правилната дължина

Може би си свикнала, че по-ниските жени могат да носят само къси поли, без да изглеждат странно, но това не е така. Миди полите са много стилни, женствени и романтични… ако са избрани в правилната дължина. В противен случай рискуваш да изглеждаш смешно. Идеалната дължина на подобен тип поли се намира възможно най-далече от глезена, най-добре по средата на прасеца.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама