5 неща, които стилните жени правят всеки ден


5 неща, които стилните жени правят всеки ден
Снимка: Thinkstock/Guliver

Противно на общоприетото схващане, стилните жени, онези след които даже ние се обръщаме, не са свръхчовешки същества - те просто са добре подготвени. В действителност, те работят върху своя външен вид ежедневно. И не, нямаме предвид, че ходят на фризьор или козметик, а просто влагат логична мисъл и старание дори в най-малкия детайл. Ето и част от нещата, които наистина стилните жени правят ежедневно.

Планират своя дрескод от вечерта

Това не е нито магия, нито наука, свързана с космоса. Вместо в бързината сутрин да се чудите коя рокля да грабнете от гардероба, подгответе аутфита си още от вечерта. Така ще имате достатъчно време да прецените с кои обувки, чанта и аксесоари да комбинирате.

Избират най-подходящото бельо

Стилни жени знаят, че бельото е основата на забележителните външен вид. Независимо, че може да остане незабелязано, то е вашият най-верен съюзник. Модната индустрия се е погрижила да има разнообразие – повдигащи сутиени, пристягащи колани, оформящи гащи и какво ли още не.

Следват други стилни жени за вдъхновение

Нямаме предвид, че буквално „ходят по петите” след други жени. Интернет пространството е достатъчно необятно, за да побере стотици модни блогърки, които дават безброй различни идеи, свързани с външния вид. Вече дори има приложение за смартфони, благодарение на които можете да следите как се е облякла днес еди кое си модно гуру.

Обличат се според времето

Това звучи доста обикновено и логично, но повярвайте ни, има жени, които в името на чифт скъпи обувки или рокля, биха излезли почти голи на 10 градуса… Това не изглежда нито стилно, нито би впечатлило някого!

Носят само дрехи, които им стават

Сигурно ви звучи познато – качили сте 2-3 килограма, но не искате да вземете по-големия размер, защото знаете, че бързо ще ги свалите. Е, стилните жени приемат тялото си такова, каквото е в момента на пазаруване, и не се притесняват от такива дребни неща като размери.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама