Стилът на милионерските съпруги


Стилът на милионерските съпруги
Снимка: Getty Images/Guliver

Широко разпространено е мнението, че жените на олигарсите са млади дългокраки красавици в скъпи тоалети, мислещи само за собствената си красота и посещаващи всички светски събития. На практика тази представа съвсем не се потвърждава. Ето някои от съпругите на най-богатите мъже.

Присила Чан, съпруга на Марк Зукърбърг

Двамата се запознават още като студенти в Харвардския университет. Сближава ги увлечението по програмирането. Тя помага на Марк в създаването на световната социална мрежа Facebook. По професия Присила е педиатър с докторска степен по медицина. Едно от най-богатите семейства в света възпитава заедно дъщерите си и се занимава с благотворителност в областта на образованието и медицината. В стила си на обличане Присила предпочита лаконичност и меки тонове. Рядко носи скъпи бижута.


Мелинда Гейтс, съпруга на Бил Гейтс

Създателят на Microsoft Бил Гейтс среща своята спътница в живота Мелинда през 1978 година, когато тя работи в е неговата корпорация като разработчик на продукти. Бъдещият милионер е покорен от умствените способности на момичето. Влюбените се женят през 1994 г. и им се раждат три деца. Съпругата на най-богатия мъж в света се занимава с дома им, с предприемачество и благотворителност. Гардеробът и е издържан в класически и делови стил, който се разчупва от цветни принтове и акценти.


Даря Жукова, бивша съпруга на Роман Абрамович

Бившата съпруга на Роман Абрамович е една от най-богатите жени в Русия. През 2019 година се омъжи повторно за гръцки милиардер. Предположението, че търси мъже с много пари е грешно – бащата на Даря е собственик на нефтен бизнес. Даря Жукова основава в Москва музей на съвременното изкуство, занимава се с предприемачество и дизайн. През 2018 година е включена в списъка на най-влиятелните личности в модата. На светски събития демонстрира добър вкус, изглежда стилно и на място. Предпочита лек естествен грим и ненатрапчиви аксесоари.


Екатерина Рибакова, съпруга на Игор Рибаков

Бъдещите олигарси се запознават като студенти. Заедно основават компанията "Техноникол". Имат четири деца. През 2019 година Игор Рибаков влиза с списъка с най-богатите хора на планетата на сп. "Форбс". Семейството се занимава с предприемачество и благотворителност. На официални събития съпругата на руския олигарх изглежда изтънчено и се облича с вкус. Екатерина признава, че не се интересува от мода и не държи да изглежда "луксозно".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама