100 балона с детски послания ще полетят днес


100 балона с детски послания ще полетят днес
Снимка: iStock

Държавната агенция за закрила на детето организира празник за децата по повод 1 юни – Международен ден на детето, под надслов "Нека всеки ден да е ден на детето". Начало на събитията е дефиле на ученици от столични училища, начело с мажоретен състав и духов оркестър. Дефилето ще започне от "Ларгото" в 11.00 часа. 

В 11.20 часа в парка на НДК – пространството между кино "Кабана" и мемориалът на Първи и Шести пехотен полк децата ще пуснат в небето 100 балона с детски послания.

Програмата ще продължи с много детски изпълнения, изненади и подаръци на сцената на кино "Кабана". Празникът се организира в партньорство със Столична община. В него ще се включат министърът на труда и социалната политика Георги Гьоков и неговия политически кабинет, както и представители на други ведомства и организации.

Тази година Държавната агенция за закрила на детето поставя отново акцент на празника с темата за безопасността на децата в мрежата. Чрез игри с награди децата ще научат интересни факти и ще получат съвети за сърфирането в интернет от представители на отдел Киберпрестъпност при ГДБОП-МВР и от Комисията за защита на личните данни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама
Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама