3 начина да разберете, че сте бременна без тест


3 начина да разберете, че сте бременна без тест
Снимка: iStock/Guliver

Да разбереш, че очакваш дете е едно от най-вълнуващите и прекрасни чувства, които може да изпита една жена. Ако имате съмнения, че в утробата ви расте нов живот, може да си купите тест за бременност или да изпробвате някои от следните методи, които са използвали нашите баби. 

Винаги използвайте първата сутрешна урина, защото е най-концентрирана.

Разбира се, за да бъдете 100% сигурна е най-добре да посетите гинеколога си, но докато отиде може да проверите в домашни условия.

1. С оцет

Напълнете 1/4 от чаша с оцет и започнете да наливате количество от първата ви сутрешна урина. Ако по време на наливането се промени цвета на оцета или започне кипене и запенване, значи ще ставате майка.

2. Със сода бикарбонат

Този метод е ефективен на 70%, така че има голяма вероятност да познаете, че чакате дете чрез него.

Вземете малко количество урина и напълнете стерилно контейнерче. Вътре сипете една чаена лъжичка сода. Ако започне да шуми или кипи, означава, че сте бременна. Ако нищо не се случи, трябва да продължите с опитите.

3. С паста за зъби

Сложете една част от сутрешната ви урина в чист и сух съд. Добавете малко паста за зъби без да разбърквате. Изчакайте няколко минути. Ако пастата се оцвети в синьо или се запени (около нея се образуват мехурчета), сте бременна.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама