7 забавни неща, които само майките разбират


7 забавни неща, които само майките разбират
Снимка: iStock/Guliver

Майчинството е най-красивото нещо, което може да се случи на жената – онзи момент от живота ви, в който внасяте нов живот на тази земя. Правейки това, вие знаете, че част от сърцето ви бие във вашето дете и като всяка майка, вие ще направите всичко, за да се грижите за него. Но тази фаза от живота винаги е съпровождана от други неща, които са адски весели, макар и не винаги да ви е изглеждало така. Ето някои от тях.

1. Не знаете кога за последно сте ходили сами до тоалетната

Винаги, когато искате да отидете до тоалетната, детето започва да крещи и да задава хиляда въпроса, защото не знае къде сте. Когато им кажете, че сте в тоалетната, те просто влизат или започват да плачат пред вратата, в случай, че сте имали неблагоразумието да се заключите.

2. Пазаруването в супермаркета се усеща като празник

Дори да сте направили списък с нещата, които трябва да купите, ще е цяло чудо да вземете дори половината от тях, защото или ще трябва да предотвратявате криза, започваща с ‘Ама, мамооо, искам…”, или ще трябва да търсите съкровището из рафтовете.

КАКВО СЕ СЛУЧВА, АКО ДЕТЕТО ВИ СПИ С ОТВОРЕНА УСТА

3. НИКОГА няма да спите толкова, колкото искате

Имали сте натоварена работна седмица и най-накрая си мислите, че ще се наспите през уикенда. Смях в залата, аплодисменти и антракт. Разбира се, че детето ви има различни планове за вас!

4. Най-спокойно дишане имате, когато детето заспи

Не че не обичате детето си. Всъщност няма човек на света, когото да обичате толкова много. Но никакви йога и пилатес могат да ви донеса мира, който изпитвате в момента на заспиване.

5. Слушате само музиката, която вашите деца слушат

Когато някой ви попита за онази нова песен на Бионсе, вие просто стоите и гледате като теле. Няколко секунди по-късно осъзнавате, че няма как да я знаете, защото слушате само песните, които децата ви слушат.

6. Не знаете кога за последен път сте гледали филм

Всички ваши приятели говорят за този филм и вие сте единственият човек, който не го е гледал. Но вие имате оправдание за това. Познавате всички кученца от Paw Patrol, Искрица и Сияйница, Пламъчко и машините, Пепа, Джордж и компания и сте адски горди от това.

7. Вашият хол е осеян с играчки

Спомняте ли си периода от живота си, когато къщата ви беше подредена и чиста? Всяко нещо си имаше своето място. Беше толкова хубаво да пиете сутрешно кафе на чистата маса без трохи, моливи и солети, гледайки през прозореца. Но… децата се появиха и вече дори няма къде да си оставите чашата с кафе.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама