8 интересни начина как да разбере пола на бебето си

  • 8 интересни начина как да разбере пола на бебето си
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 27.02.2017 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Да, може да почакате до 20-седмичния ултразвук, за да може да разберете пола на бебето си или да сте изключително търпеливи и да почакате до самото раждане. Но ако сте от тези мами, които не могат да се справят с очакването, вие сте късметлийка. Има наистина много научно доказани начина, с които може да узнаете до голяма вероятност дали очаквате момче или момиче. Но може да разберете пола на бебето си и чрез тези интересни методи, които са използвани от хората от десетилетия.

1. Пулс на бебето

Следващия път, когато докторът слуша пулса на вашето бебе, попитайте го по-конкретно. Ако пулсът му е повече от 140 удара в минута, ще е момиче, а ако са по-малко от 140 - момче.

2. Сутрешно гадене

Смята се, че ако през първите 3 месеца страдате често от сутрешно гадене и повръщате, най-вероятно бебето ви ще е момче.

3. Нещата, които ви се ядат

Ако имате неустоим глад за сладки неща, ще е момиче. Хапват ви се кисели краставички? Значи очаквате момче. Тъй като момичета се смятат за "по-сладки", някои вярват, че яденето на захарни изкушения е знак, че ще родите момиче. Ако пък имате склонност към солени ястия, очаквате момче. 

4. Вашият корем

Ако коремът ви е по-висок, по-широк и разнесен встрани, вие най-вероятно очаквате момиче. Ако пък коремчето ви е по-ниско, смъкнато и с по-обла форма, това е знак, че ще ставате мама на момче.

6. Урината ви

Някои казват, че цветът на урината ви може да предскаже пола на бебето ви. Ако е ярко жълта, ще е момче, ако пък е по-тъмно жълта - момиче.

7. Акне

Ако нямате онзи блясък на бременната жена, за който говорят всички, а по кожата ви са излезнали неприятни пъпки, значи очаквате момиче. Причината е, че се смята, че момичета крадат красотата на майките си.

8. С халка 

Ако сте омъжена, свалете халката и я вържете на конец, след което я овисете над корема си и вижте какво ще се случи. Ако се залюлее в кръг, ще имате момче, но ако е напред и назад, ще бъде момиче.

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.