Да си подарим любов

  • Да си подарим любов
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 13.12.2017 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Пожелахте ли си вече нещо? Избрахте ли си коледен подарък? Идват най-хубавите празници в годината и е време да решим какво ще подарим и какво искаме да получим.

Аз вече избрах.

Нека да си подарим любов! Да отворим сърцата си, да бъдем по-смирени, по-добри и да си простим.

Защото няма по-скъп подарък от топлината и обичта на любим човек, от това някой да ти прости, да те накара да се усмихваш от сърце, да ти подари от времето си, защото си ценен за него.

Какво по-хубаво от това бедният просяк навън да получи топъл чай и домашно приготвен хляб от добър човек. От това да разбере, че има надежда, че не е ненужен на този свят, че има хора, които го забелязват и които му подават ръка.

Какво по-хубаво от тъжното сираче да си има родители. Да има уютен дом, ново задружно семейство и подаръци под истинска елха.

Какво по-хубаво от това вече остарелите баба и дядо да чуят дългоочакваното обаждане от своите деца и внуци: "Идваме си за Коледа!". Какво по-мило за от тях от това да видят семейството си отново заедно, да се прегърнат, да се смеят задружно.

Какво по-хубаво от това родителите да видят децата си щастливи, успели и влюбени. Да получат коледна картичка с най-милото послание: "Скъпи мамо и татко, простете ми за всичко! Обичам ви! Вие сте ми най-скъпото!"

Какво по-хубаво от това влюбената двойка, която търпеливо е чакала и се е надявала на чудо, най-накрая да чуе: "Честито, ще си имате бебе!".

Няма по-хубаво от върната надежда, от вярата и от благата вест. И няма нищо по-хубаво от това влюбеното момиче да види очите на любимия, които го гледат с толкова любов и уважение. Какво по-мило от това да чуе: "Ти си ми всичко! Обичам те!"

Не, няма по-хубаво от това тази Коледа всички влюбени да са заедно, да се извинят за грешките, да си простят от сърце, да се смеят с очи, да си подарят топла прегръдка, нежна целувка и много любов. Няма нищо по-хубаво от това да си обещаят да се обичат завинаги! А след това да спазят обещанието си!

Не, няма нищо по-хубаво от това да ти подарят и да подариш вяра, надежда и любов!

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.