На такова предложение за брак не може да откажете (видео)

  • На такова предложение за брак не може да откажете (видео)
    Дата: Снимки: Thinkstock/Guliver
Дата: 02.08.2017 Снимки: Thinkstock/Guliver
Iwoman.bg

Предложението за брак e може би един от най-важните и емоционални моменти в живота на една двойка. Някои мъже са доста креативни и искат ръката на своята любима по уникален начин.

Предлагаме ви да видите някои от ней-необичайните предложения, от които господата могат да почерпят вдъхновение.

С книга

Американецът Паул Филипс поръчал да илюстрират книга, посветена на любовната му история с приятелката му Ерика Рамос. Той я изненадал в местната библиотека и й подарил книгата, в която било нарисувано и самото предложение за брак. Разбира се, тя отговорила "Да".

С татуировка

Вини Капалдо-Смит помолил приятелката си, Брук Уодърк, да му татуира крака. Когато тя започнала да работи, видяла картинка със следния надпис: "Ще се омъжиш ли за мен?" и 2 варианта за отговор. За щастие на Вини, Брук татуирала "X" в полето за "Да".

 

Предложение с телескоп

Може да кажем, че тяхното предложение е било предсказано от звездите. Да, небесата са имали нужда от малко помощ от един влюбен мъж. Той направил специален обектив за телескопа с надпис: "Ще се омъжиш ли за мен?" и помолил приятелката си да погледне Луната. 

 

С GPS карта

Запаленият бегач Бен Чъдли създал труден маршрут за бягане, който се отбелязал на неговия GPS тракер във формата на изречението "Ще се омъжиш ли за мен?". Той го показал на приятелката си Оливия заедно с годежен пръстен.

 

Предложение за брак с танц

Сигурно ще се съгласите с нас, че е прекрасно, когато една двойка има общи интереси. Фил Райт помислил същото и решил да предложи на приятелката си, Ашли, с която танцува, по време на танц. 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.