Бебеносещи майки превземат Южния парк


Бебеносещи майки превземат Южния парк
Снимка: iStock/Guliver

Голямо вълнение е обзело майките, които използват слинг, ергонономична раница или друг вид носилка за своето бебе по повод организираното събитие Fash Mob "Бебеносещи майки превземат Южния парк", което ще се проведе на 14 май, неделя, в Южния парк в София. На него са поканени всички бебеносещи майки със своите дечица, които познават техниката на бебеносенето или искат да научат повече за нея. Срещата е определена за 10:30 ч., в Южния парк, на алеята с уличния фитнес, до паметника с гълъбите.

Идеята за Flash Mob се ражда, защото всички са наясно колко е важно майките и децата да имат възможността да се наслаждават пълноценно на всяка разходка в парка, в планината или просто докато пазаруват. Но ако на разположение е само бебешката количка, това често се оказва трудно постижимо. Бебеносенето е опция, която може да бъде опозната по-добре, особено ползите за бебето и за родителите. Доказано е, че бебеносенето води до по-добро развитие и подобрява здравословното състояние на бебето, че носените бебета плачат по-малко и се учат по-бързо. Ползите за родителите са неоспорими – гарантира им спокойствие и освобождава ръцете им.

Flash Mob "Бебеносещи майки превземат Южния парк" очаква всички активни майки със своите бебчета, в слингове или ергономични раници на 14 май от 10:30 ч., за да се включат в забавната и вдъхновяваща програма:

10:30 ч. - среща на алеята с уличния фитнес, до паметника с гълъбите

10:45 ч. - загряване на близката поляна

10:45 - 11:45 ч. - репетиция за Flash Mob "Бебеносещи майки превземат Южния парк" с хореографката Валентина Недева и нейния екип

11:50 - 12:00 ч.- теглене томболата за еластичен слинг "Kaya"

12:00 - 12:15 ч. - подготовка и начало на Flash Mob "Бебеносещи майки превземат Южния парк".

В томболата за еластичен слинг ще може да участва всяка майка, която остави двете си имена в кутията на томболата и присъства на Flash Mob "Бебеносещи майки превземат Южния парк“ по време на тегленето на наградата.

Към татковците също има отправено предизвикателство - да подкрепят любимите си хора като направят и споделят кадри с дрон на вдъхновяващото и красиво зрелище, което ще трае само 5 минути! Разчита се на тяхната помощ, за да се запазят видео кадри от въздуха на красивата хореография на десетките танцуващи майки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама