Безплатни спортни забавления за деца в парка "Заимов"


Безплатни спортни забавления за деца в парка "Заимов"
Снимка: igriada.bg

В предстоящите летни и слънчеви дни идва време за игри и забавления на открито. На 10 юни в парк "Заимов" ще се проведе поредното издание на детския спортен празник "оаДетска Игриада" 2018.

В спортните забавления могат да се включат всички деца на възраст между 5 и 12 години, както и техните родители и приятели.

Детска Игриада е спортен празник, който включва пет основни спортно-състезателни дисциплини, за които родителите и децата се регистрират безплатно предварително (направете го тук). На място получават своя номер за участие.

Знаем колко е важно децата да се забавляват не само вкъщи, но и навън, на открито, където ще се запознаят с много нови приятели, ще играят и ще печелят награди, разбира се.

Състезателните спортове са: велокрос, лека атлетика, щафетно бягане, щафетни игри и бадминтон. В някои от дисциплините децата ще участват заедно със своите родители, затова прочетете внимателно регламента на всеки спорт.

За най-добрите в отделните категории ще има специални изненади и много атрактивни награди. Партньорите на събитието са подготвили страхотни подаръци за победителите.

Детска Игриада 2018 ще се проведе под надслов "Сподели радостта от спорта със своето дете"! Личният пример, който родителите дават на децата си, е най-добрият начин те да се мотивират да бъдат активни и да се грижат за своето тяло. А както знаем добре, спортът е здраве, забавление и позитивна емоция в едно!

Денят на спортния празник е 10 юни, часът за регистрация е 9:00, а мястото е парк "Заимов"!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама