Какъв брак ви очаква с мъж от зодия...


Какъв брак ви очаква с мъж от зодия...
Снимка: iStock/Guliver

Бракът е сериозна стъпка в житейския път на всеки човек. И докато повечето момичета си мечтаят да кажат заветното "Да”, облечени в красиви бели рокли, при господата ситуацията е коренно различна. Някои от тях се страхуват от обвързване, други все не събират смелост да предложат на своите половинки, а трети смятат, че това е само подпис на лист хартия, лишен от всякаква тежест. Разбира се, съществуват и много изключения… Разберете дали вашият партньор е сред тях, като откриете зодията му по-долу.

Овен

Мъжете от тази зодия искат да са обичани, да са в разбирателство и в хармония с половинката си. Ако решат, че ще се вричат във вечна вярност, те ще го направят с лекота, без да мислят твърде много. Никога не бива да бъдат притискани в тази насока, защото започват да се разколебават и в крайна сметка ще решат, че имат твърде много амбиции и мечти за осъществяване.

Телец

В партньорските отношения Телецът не бива да бъде пришпорван. Той ще пристъпи към създаване на семейство едва, когато напълно се довери на половинката си. Това ще се случи много бавно, така че се запасете с големи дози търпение. Въпреки това, трябва да знаете, че в семейните отношения мъжете, родени под тази зодия, са много грижовни, отдадени и лоялни, но и доста ревниви.

Близнаци

Сигурно сте чували много лоши неща за Близнаците и отношението им към дълготрайните връзки. Мъжете от тази зодия се стремят да се развиват постоянно и хич не им е лесно да сложат брачните окови. В случай, че стигнат до олтара, Близнаците ще се свържат само с някоя неспокойна личност, която да им носи разтоварване и жизненост в домашната обстановка.

Рак

Ако от малко момиченце сте мечтали да облечете булчинска рокля, най-добре го направете с мъж от зодия Рак. Тези господа са истинско олицетворение на патриархалните ценности и морални устои. Ще ви предложат по традиционен начин, така че не очаквайте чудеса от храброст. За сметка на това, в брака ще бъдете истинска щастливка, защото Раците са изключително верни, отговорни и обичливи.

Лъв

Тези романтични души жадуват обожание. Искат да усещат във всеки един момент вашата гордост, че са до вас. Дори вече да са минали 40-те, Лъвовете няма да се оженят просто ей така, защото им е време. Те искат страст и красота в любовните отношения. Ако решат да предлагат брак, бъдете сигурни, че ще е истинско представление – зрелищно, луксозно и бляскаво, като самите тях.

За останалите зодии ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама