Кратка история, която всяка жена трябва да прочете


Кратка история, която всяка жена трябва да прочете

Казват, че зад всеки успял мъж стои по една силна жена и историята познава много случки, които потвърждават тази простичка истина. Кратката история, която ще прочетете, може да ви убеди в това:

Томас Уилър, главен изпълнителен директор на застрахователна компания в Масачузетс, и съпругата му пътували с колата си по междущатската магистрала, когато той забелязал, че бензинът им свършва. Уилър завил в следващата отбивка и скоро открил западнала бензиностанция с една единствена колонка. Той казал на самотния служител да напълни резервоара и да смени маслото и тръгнал да се поразтъпче около бензиностанцията.

Като се връщал към колата, забелязал, че съпругата му и бензинджията водели оживен разговор. И двамата мълчали, докато Уилър плащал сметката. Ала като влизал в колата, той зърнал как бензинджията махнал с ръка и казал:

- Приятно ми беше да си поговорим.

Докато се отдалечавали от бензиностанцията, Уилър попитал жена си дали бензинджията й е познат. Тя охотно признала. Учели в една гимназия и ходили сериозно в продължение на година.

- Боже мой, имала си късмет, че съм се появил аз - изперчил се Уилър. – Ако се беше омъжила за него, щеше да бъдеш жена на бензинджия вместо съпруга на главен изпълнителен директор.

- Скъпи мой - отвърнала жена му,- ако се бях омъжила за него, той щеше да бъде главен изпълнителен директор, а ти бензинджия.

(Из "Пилешка супа за влюбени души")

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама