Маги и Кремена Халваджиян за брака (видео)


 Маги и Кремена Халваджиян за брака (видео)

Видео интервюто на Маги и Кремена Халваджиян за броени дни взриви социалната мрежа. За седмица то е споделено над 1400 пъти и видяно от над 110 000 души. Повод за него е международната Седмица на брака, която ще се проведе от 7 до 14 февруари за пета поредна година у нас.

В интервюто двойката споделя за личния си живот, какво прави брака им успешен, ценностите, които липсват в обществото ни и защо подкрепят Седмицата на брака.

“Изгубвайки моралните си ценности, спряхме да вярваме в абсолютно всичко. Младите не вярват в нищо. Те са изгубени, не знаят къде отиват, не знаят към какво се стремят, не знаят какво трябва да правят с живота си. ...Аз смятам, че една от причините да се разпадат обществата е липсата на брак”, споделя в интервюто Маги.

Интервюто е част от кампанията за предстоящата Седмица на брака у нас. Целта на инициативата тази година е да насърчи и помогне на двойките да изградят пълноценен брак, както и да покаже на младите хора, че бракът е повече от подпис. Тя акцентира върху ползите от брака, защо продължава да е актуален и какво го прави успешен.

Седмицата на брака се провежда по същото време в над 23 страни по света. Тя има за цел да обедини обществените усилия в подкрепа на брака и семейните ценности.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама