Месецът на сватбата издава какъв ще бъде бракът ни


Месецът на сватбата издава какъв ще бъде бракът ни
Снимка: iStock/Guliver

Месецът, в който сключваме брак, оказва влияние върху продължителността му и развоя на събитията в него.

Януари

Двойките, които сключват брак през януари, ще могат успешно да съчетават работата и любовта.

Февруари

Хармония и любов - тези думи най-ясно описват връзката на влюбените, сключили брак през февруари. Тяхната връзка ще бъде много силна. 

Март

Този съюз се различава от всички останали с невероятна страст. Важно е постоянно да се стараете, за да не изпадате в неприятни ситуации.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ИЗГРАЖДАТ НАЙ-УСПЕШНИТЕ БРАКОВЕ

Април

Тези, които са подписали през април, често ще съжаляват за избора си на партньор. Търпение и сила на волята може да скрепят този съюз. Но ако случаят не е такъв, тогава бракът бързо ще се разпадне.

Май

Тези, които се женят през май, ще страдат. Всички неприятности могат да бъдат избегнати, ако партньорите зачитат мнението си.

Юни

За влюбените, които сключват брак през юни, ще бъде лесно да преодолеят препятствията по пътя си. Вселената винаги ще им помага.

Юли

Ако решите да се ожените през юли, най-добре е сватбата ви да бъде възможно най-скромна. Ако нарушите това правило, във връзката ви ще има много препятствия.

Август

Бракът, сключен през август, обещава само най-доброто за влюбените. Смята се, че хората, сключили съюз по това време, ще станат най-добри приятели един за друг и вечно ще се обичат. Август е най-подходящият месец за сключване на брак.

НАЙ-ПОДХОДЯЩАТА ВЪЗРАСТ ЗА БРАК СПОРЕД ЗОДИЯТА

Септември

Ако партньорите, сключили брак през септември, поставят интимността, добротата, вниманието и топлината на първо място, съюзът им ще бъде успешен.

Октомври

Октомври не е подходящ за сключване на брак. В този съюз ще цари хлад и липса на привързаност. 

Ноември

Тези, които са сключили брак през ноември, трябва да внимават за три неща: завист, негодувание и гняв. Ако не се отърват от тях, съюзът им е обречен.

Декември

В отношенията между влюбени, които са се венчали през декември, винаги ще има лъжи и преструвки. Спокойствието постоянно ще се нарушава от противоречия.  Колкото по-дълго продължават конфликтите, толкова по-малко влюбените ще имат възможност да разрешат проблемите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама