Няколко признака, че имате ПРЕКРАСЕН съпруг!


Няколко признака, че имате ПРЕКРАСЕН съпруг!
Снимка: iStock/Guliver

От детството си момичето мечтае да се ожени на прекрасен мъж и да се превърне в най-щастливата жена. Но какво означава "най-добър съпруг". Този, който се грижи за вас? А може би този, който постоянно ви прави изненади? Или мъжът, който цени семейството и помага вкъщи?

Често жените се оплакват от съпрузите си. Не помагат на децата, не помагат при почистването, а понякога може дори да им крещят.... За съжаление не всеки намира добър и грижовен съпруг, но всички мечтаят и се опитват да го намерят.

В следващите редове ще ви споделим кои са главните качества на един добър и грижовен съпруг. Ако вашият мъж ги притежава, вие сте късметлийки!

Показва любовта си всеки ден

Той е мил с вас не само по празници. Понякога ви подарява цветя, ей така, без повод. Идеалният съпруг разбира, че не е достатъчно да завладееш жена веднъж. И той ѝ показва любовта си ден след ден.

Държи ви за ръка

Няма значение къде отивате или защо, но е много важно той да държи ръката ви. Истински любящият мъж ще стисне здраво дланта ви. По този начин той показва своята любов и загриженост и иска да ви предпази.

Консултира се с вас

Ако съпругът ви се доверява и цени вашето мнение, тогава със сигурност той никога няма да ви излъже или да направи нещо, което е добро само за него. Съвместното вземане на важни решения е ценна възможност в семейството.

Приема вашия характер

Както знаете, веднъж месечно и най-покорната съпруга става лъвица. В крайна сметка никой не може да отмени хормоналните експлозии. Добрият съпруг разбира това и ви прощава. Той ви приема с вашите недостатъци!

МЪЖЕТЕ ХАРЕСВАТ ТЕЗИ 15 НЕЩА В ЖЕНИТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВЪНШНОСТТА

Помага при домакински дела

Не сте негова слугиня и живеете заедно в къщата. Хубаво е всеки да помага в домакинските задължения. Освен това с общи усилия домашните дела ще се свършат много по-бързо.

Харесва това, което готвите

Дори и да не знаете как да готвите като "майстор готвач", вие се стараете и той цени това. А ако понякога ви помага в кухнята, тогава определено сте късметлийка.

7 ТИПА ЦЕЛУВКИ, ПО КОИТО МЪЖЕТЕ СА ЛУДИ

Забавлявате се заедно

Толкова е страхотно, когато и двамата се смеете на едни и същи неща. Това обединява и прави връзката ви още по-силна.

Той е подкрепа за цялото семейство

Трудно е идеалният съпруг да даде всичко най-добро на 100% по време на работа, но той го прави за тези, които го чакат у дома. Такъв мъж никога не престава да полага всички усилия за щастието на семейството си.

Подобрява се всеки ден

Дори съпругът ви да е далеч от перфектния мъж, това не е причина да не го смятате за най-добрия в света. Ако един мъж непрекъснато работи върху себе си, за да стане по-добър за своята жена, тогава той заслужава това звание.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама