7 типа целувки, по които мъжете са луди


7 типа целувки, по които мъжете са луди
Снимка: iStock/Guliver

Усещането на устните на любимия върху устата, врата, ухото... няма друго подобно усещане. Една целувка може да предаде огромен набор от емоции и съответно да бъде мръснишка, закачлива или целомъдрена. Да се научиш как да целуваш мъж е универсален акт на любов - всеки го прави в даден момент. Но замисляли ли сте се за видовете целувки, които господата харесват най-много? Е, не търсете повече, защото ние сме тук, за да ви предоставим няколко любими техники на силния пол.

6 СИГУРНИ ПРИЗНАКА, ЧЕ ИМАТЕ ЗДРАВОСЛОВНА ВРЪЗКА

1. Със засмукване

Обхванете внимателно горната или долната устна на партньора си с устни. След това внимателно засмучете.

2. С хапане

Някой каза ли Едуард Кълън? Тази е подобна на целувката със засмукване, но са намесени и малко зъби. Внимателно захапете долната устна на партньора си, но все пак внимавайте - трябва да е забавно, а не кърваво!

3. Обикновена

Обикновената целувка не е изискана и не включва никакъв език. Всъщност това е може би най-добрият тип за първа целувка! Просто бързо докосване по устните, което индикира желание за нещо повече.

4. Френска

Целувката с език е класика в жанра. Остава и да я изпълните правилно. Бъдете чувствени, заиграйте се с езика на „другарчето”, но в никакъв случай не бързайте.

5. Закачлива

Игривата целувка е, когато изненадате партньора си - по начин, който е романтичен и едновременно забавен. Обикновено след като сте казали шега по негов адрес и „туширате” удара.

6. Интимна

Интимната целувка е френска, дълга и много гореща! Това е целувката, която ще накара приятеля ви да полудее. Ако целувката ви не надвишава 10 бавни секунди, то значи не е интимна.

7. По врата

Определено не само жените обичат някой да целува врата им. Мъжете също са огромни фенове, затова не лишавайте вашата половинка от това удоволствие!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама
Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама