Как се целува всяка зодия


Как се целува всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Чакането на целувка е най-интимният момент в началото на всяка любовна история. Ако знаете каква е зодията на партньора си, тогава вече знаете какво да очаквате. Ето как се представят в целувките различните зодиакални знаци.

Овен

Целувката на Овен е игрива, силна и впечатляваща. Овенът подхожда с ентусиазъм към този акт и винаги знае как да "намери" партньора.

Телец

Целувката на Телеца е бавна, чувствена и силна. Но преди да ви целуне, Телецът обича да се гушка или да се държи за ръка с партньора.

Близнаци

Близнаците имат изменчив характер, което се отразява и на техните целувки. Въпреки това, няма да бъдете разочаровани, защото те се целуват страхотно.

КАКЪВ МЪЖ ЗАСЛУЖАВАТЕ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Рак

Раците обичат да се целуват и като правило сами инициират целувките. Ще бъде красиво и ще ви спре дъха.

Лъв

Тази целувка буквално ще ви взриви главата. Просто се отпуснете и усетете това невероятно чувство.

Дева

Поради емоционалността и точността, целувката на Дева може да се нарече перфектна.

Везни

Везните са един от най-романтичните знаци на зодиака. Ако сте свикнали да отделяте много внимание на партньора си, тогава Везните ще бъдат идеалният вариант за вас. Ако открито му покажете, че искате връзка, ще получите това, което искате. Направете си романтична вечер и му дайте най-чувствената целувка на света.

Скорпион

Има една дума, която може да опише Скорпиона по всяко време на денонощието и тази дума е страст. Скорпионът подхожда към всичко със страст. Само си представете какво се случва, когато този човек е до някой, когото харесва. Ще помните тази целувка дълго време.

Стрелец

Стрелците винаги искат повече, отколкото получават. Ако ще съблазнявате някой, който е роден под този знак, упражнявайте уменията си за целуване.

Козирог

Козирогът се целува елегантно и фино. Но ако искате той да ви целуне, трябва да бъдете търпеливи, защото тези хора не целуват просто е й така.

ЗОДИИТЕ, КОИТО СЕ ВЛЮБВАТ В ПАРИТЕ, А НЕ В ЧОВЕКА

Водолей

Те обичат внезапни и необичайни целувки. Ако искате да бъдете целунати от представител на тази зодия, създайте у него илюзията, че ви е безразличен.

Риби

Рибите могат да ви целуват само ако ухаете добре. Тези хора се целуват нежно, чувствено и преднамерено, а от вас се иска просто да отговорите подобаващо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама