Номинирайте Голямото семейство за 2014


Номинирайте Голямото семейство за 2014

Въпреки трудностите, с които ежедневно живеем и се борим, децата остават нашето най-голямо богатство. Затова считаме, че тяхното раждане, отглеждане, образование и възпитание трябва да са приоритет на всички граждани, институции, организации и фирми в страната. Искрено се надяваме, че като покажем примера на семейства, отглеждащи достойно и с любов своите 3 и повече деца, ще направим съществена крачка в промяна на възгледите на българските родители и цялото общество по тази толкова болезнена и важна тема. За огромно съжаление, семействата в България с повече от две деца са екзотична рядкост и нерядко будят съжаление и дори недоумение от страна на обществото. Причините за това са много, както от икономическо, така и от социално-етично естество, но ние смятаме, че можем с общи усилия да променим тези негативни нагласи и да стимулираме семействата да раждат повече деца.

Близо 70 семейства с общо 241 деца се включиха миналата година в кампанията „Голямото семейство", а най-много от включилите се семейства са тези с по три деца, 16 участници са с 4, три са с по 5 и само едно семейство от Ново Оряхово, Варненско е с впечатляващата бройка 13 деца – всичките отглеждани с много любов и внимание от своите родители и жънещи грандиозни успехи в учебните и спортните си занимания.

Вече тече номинирането на най-достойните и заслужили признание български многодетни семейства за "Голямото семейство" 2014.

Повече за страхотната инициатива може да научите тук!

На 8 септември 2014 ще се състои заключителната част на инициативата – тържествено връчване на наградата „Голямото семейство на 2014 година” и бал на многодетните български семейства. Едно от тях ще бъде наградено на официална церемония и ще бъде определено за заслужил носител на званието „Голямото семейство” на годината. Освен специална статуетка и грамота, то ще получи още множество парични и предметни награди от организаторите и участващите спонсори на кампанията. За всички семейства, приели участие в инициативата също са предвидени предметни награди от организаторите и участващите спонсори.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама