Оригинални и забавни идеи за сватба


Оригинални и забавни идеи за сватба

Сигурно вече сте разбрали, че обичаме креативните и нестандартни идеи. Днес решихме да ви покажем как може да разчупите сватбеното си тържество.

Забравете за традиционните игри, пожелания и декорация... време е за нещо оригинално. Превърнете сватбения си ден в уникално преживяване както за вас, така и за гостите.

Пътечка с послание

Вместо да вървите по червен килим, розови листенца и всякакви подобни, отидете до олтара по пътечка с послание. Върху нея може да напишете любим разказ, любовни стихотворения или причините защо се обичате.

Надуваем дворец

Тази идея е за всички, които все още пазят детското в себе си. Малко забавление за младоженците и гостите. Нека подскачането започне сега.

Картички със съвети

Един нестандартен начин за послания от гостите. Накарайте ги да ви посъветват например как да кръстите кучето си, къде да отидете на първата си годишнина...

Надпиване с бира

Много забавна игра, която със сигурност ще вдигне градуса на настроението.

Послания върху Дженга

Заменете традиционните картички с послания с дървени блокчета от играта Дженга.

Сватбена пинята

Заимствайте този мексикански обичаи и напълнете пинята с всякакви лакомства, с които след това да почерпите гостите на сватбата.

Хартиени цветя

Вместо да купувате живи цветя за булчинския букет и украсата, заменете ги с хартиени. Така те със сигурност няма да увехнат, пък и ще можете да ги запазите за спомен.

Карикатури

Наемете художник, който да рисува забавни карикатури на гостите по време на сватбеното тържество.

Виенско колело

Тази идея е за хората, които не пестят средства за големия си ден. Може да си наемете виенско колело, въртележка, блъскащи колички.

Фото будка

За сватбата си също може да наемете фото будка или просто да отделите едно пространство, където да си правите забавни снимки с различни аксесоари. Колкото по-смешни, толкова по-добре.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама