Писмо до сестра ми, моята по-добра половина


Писмо до сестра ми, моята по-добра половина
Снимка: iStock/Guliver

Не го казвам достатъчно, но те обичам. Обичам те адски много. Не знам как изкарах такъв късмет с теб, но не бих те сменила за нищо на света. Ти си силна, красива, умна и винаги успяваш да ме вдъхновиш да бъда по-добрата версия на себе си.

Благодаря ти, че винаги си била моята пътеводна звезда. Всъщност, благодаря ти за всичко, което си направила и продължаваш да правиш за мен. За всички моменти, когато си ме прикривала пред мама и татко, за всички съвети, за всички прегръдки.

Благодаря ти, че ме слушаш винаги, когато никой друг не го прави. Благодаря ти, че разбираш неща, които никой друг не би могъл. Благодаря ти, че ми показваш нови гледни точки. Благодаря ти, че ме оставяш да вярвам, че съм права, когато знаеш, че не съм. Благодаря ти, че ме вдигаш винаги, когато падна.

Знам, че не всички са щастливи със семействата, в които са се родили, но също така знам, че сестрите като теб са малко. Знам, че винаги ще бъдеш до мен и мога да разчитам на теб. Защото освен моя сестра, ти си и моя най-добра приятелка, понякога майка.

Искам да знаеш, че ще бъда тук, независимо дали е два часа следобед или два сутринта. Винаги ще дойда да избърша сълзите ти и просто да си помълчим.

Скъпа сестричке, ти можеш да постигнеш всичко! Можеш да промениш нещо в света и никога не позволявай някой да те убеди в обратното. Защото никой няма право да отнема светлината, която струи от сърцето ти. Обичам те.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама