С грижа и любов за децата през всички сезони


С грижа и любов за децата през всички сезони
Снимка: iStock/Guliver

Баба Марта дойде и нямаме търпение скоро пролетта да я последва. За малките малчугани това значи повече игри и забавления навън, но родителите няма защо да се притесняват, тъй като благодарение на експертите от Mall to Home може да изберете най-подходящите обувки за Вашите деца. 

Подбрали сме специално за вас селекция от модели детски обувки на българският производител Колев и Колев, а Mall to Home ви я предлагат с 30% отстъпка в цената и безплатна доставка!

За малките принцеси:

Изберете елегантни обувки за момичета, маратонки, детски сандали или пантофи и помогнете на малката красавица да сияе.

За малчуганите

Кое момче не обича да цопва в локвите с гуменките, да рита футбол със спортни обувки или да иска да впечатли някое момиче с новите си кецове? Сега може да намерите всичко, което търсите на едно място:

Накъде и без любимите бебешки буйки

Изключително дишащи и меки бебешките буйки K-nit Play са вдъхновени от водещите световни марки спортни обувки и създадени от експертите на Колев и Колев да бъдат най-добрият избор за малките деца при прохождане. Могат да се носят както на открито като маратонки, така и на закрито пространство, замествайки детски пантофи.

Няколко нишки от различни прежди със специфични характеристики са прецизно комбинирани, за да бъде буйката мека, но и здрава - по-твърда и подкрепяща при пръстите и петите, фина и еластична - при глезена. Преждите са сертифицирани по стандарт OEKO-TEX® Standard 100, product class I, че са подходящи и безопасни за деца.

Отвътре има вложена мека двуслойна стелка, разработена специално за тази буйка, с антибактериална дишаща основа и поресто микрофибърно покритие, което лесно попива и изпарява потта. А с ципът, който минава през средата на ходилото и се отваря изцяло, вече обуването на обувки на тези малки крачета не е такова предизвикателство.

Флекси степ системата пък осигурява гъвкавост на подметката точно там, където е необходимо. Защото анатомията на крака и стъпалото на Вашето бебче са уникални, а от Колев и Колев добре разбират това.

Резултатът от всичко изброено по-горе може да бъде само един: уверени стъпки, безкрайни игри и веселие. Побързайте и се възползвайте от намалението от 30% до 28.02.2022!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички