Сладки мечти


Сладки мечти

Половината от деня си човек прекарва, мечтаейки за своето бъдеще и анализира нещата, които са се случили досега. Проучване доказва, че хората мечтаят цели 47% от деня си.

Докато мечтаем, всички се стремим към по-добър начин на живот, добри взаимоотношения с останалите, повече успехи.

Има и такава техника - мечтай на глас! Тя превръща нашите съкровени желания в послания, цели и стратегии, които могат да се постигнат. Това казва проф. Марк льо Менстрел, който преподава етика в международното бизнес училище INSEAD. Няма нищо по-прекрасно от това да усещаш прилив на ентусиазъм и да знаеш, че вътре в теб има сила, способна да превърне невъзможното в реалност.

Няма по-сладко нещо от мечтите. Освен, че ни правят по-щастливи, ни зареждат с положителна енергия, дават ни нови сили в борбата със сивото ежедневие. Най-хубавото е, че мечтите пораждат мечти и така човек не спира да се бори и да се развива.

Не забравяйте поне веднъж на ден да мечтаете. Казват, че шоколадът ни прави щастливи, така че каква по-добра комбинация от това?

Suchard ви призовава да споделите вашите сладки идеи как да направим деня си по-хубав. Коментирайте под тази статия, като най-интересните съвети ще получат прекрасна награда – бонбониера Suchard.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама