Тази възраст е перфектната за сключване на БРАК!


Тази възраст е перфектната за сключване на БРАК!
Снимка: iStock

Сключването на брак е сериозна стъпка и решение, което двама души трябва много внимателно да обмислят, ако не искат накрая да останат разочаровани и с разбито семейство.

В някои страни, като Индия, жените, които не са минали под венчилото до 25 години, са считани за стари моми. В Европа е съвсем нормално дамите да сключват брак след 30 години.

Днес ще споделим с вас кои са основните предимства и недостатъци на различните възрасти, в които човек минава под венчилото.

Ето ги и тях:

Брак на 20 – 25 години

Тази възраст е приемана като една от най-добрите, защото семейството има възможност да отгледа децата си до 40 – те и след това майката и бащата се чувстват свободни да живеят живота си както искат.

Освен това възрастта е благоприятна за много активности, следването на цели, динамика и енергичност.

Има си обаче и своите минуси, които няма как да не споменем. Двойката не винаги е достатъчно узряла за отглеждането на дете и това може да се превърне в предизвикателство за нея.

Брак на 25 – 30

Тази възраст допада на повечето хора, защото на 30 години човек е преминал през не малко житейски трудности. Обикновено има стабилна работа и се чувства доста по-отговорен и решителен.

За останалите възрасти може да прочетете ТУК!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама