Творим за добра кауза на Sofia Fun Fest 2017


Творим за добра кауза на Sofia Fun Fest 2017
Снимка: Facebook

Скъпи любители на игрите и забавленията, остават само няколко дни до най-вълнуващия детски фестивал у нас Sofia Fun Fest 2017. Както вече знаете, програмата ще е повече от разнообразна, а домакините от Sofia Ring Mall ще приютят работилнички от различни форми на изобразителното и приложно изкуство в откритото пространство пред амфитеатралната сцена и ще разгърнат възможности за различни спортни занимания на затворения за целта VIP паркинг.

В рамките на двата фестивални дни – 23 и 24 септември 2017 г., в арт работилничните малчуганите ще могат да изработят най-различни артикули – кукли, ангелчета, пеперуди и други, като обучението и материалите ще бъдат осигурени от организаторите на феста.

И тази година детският фестивал ще се фокусира и върху социална дейност и благотворителност. Всички предмети, които изработят децата, ще бъдат изложени на благотворителния базар на Sofia Fun Fest 2017. Набраните средства ще бъдат използвани в подкрепа на Сектор за костно-мозъчна трансплантация към Клиника по детска клинична хематология и онкология на УМБАЛ "Царица Йоанна-ИСУЛ" ЕАД.

Поводът е, че тази година се навършват 20 години от извършването на костно-мозъчните трансплантации в България.

Всички занимания са напълно безплатни!

Последвайте страницата на Sofia Fun Fest във Facebook, а ТУК може да прочетете всички подробности за събитието

Разгледайте и официалния сайт на Sofia Fun Fest: sofiafunfest.bg.

iWoman. bg и колегите ни от Actualno.com сме официални медийни партньори на събитието. Oфициален партньор на Sofia Fun Fest - Mtel.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама