Вместо цвете на 8-ми март, помогни на деца в нужда


Вместо цвете на 8-ми март, помогни на деца в нужда
Снимка: iStock/Guliver

Фондация "За Нашите Деца" стартира благотворителна кампания в подкрепа на деца, лишени от майчина обич. Всеки ден в България поне две деца се разделят със своите родители, като 90% от тях са бебета под 1 годинка.

За хиляди български деца 8 март е един ден от годината без специално значение, защото те растат без любовта и топлината на семейство. Тази година фондация "За Нашите Деца" ще посвети деня, в който почитаме и благодарим на майките си, на децата, които няма на кого да благодарят.

Всеки от нас може да помогне, за да може всяко дете да расте в семейство – щастливо, обичано, обгрижвано, за да виждаме повече детски усмивки.

Вместо красив букет цветя или луксозна кутия шоколадови бонбони за любимата жена и майка, дарете пакет пелени или сумата, която сте заделили за подарък, в подкрепа на деца без семейство.

Дарените средства ще бъдат използвани за закупуването на бебешка козметика, адаптирано мляко, пелени и други консумативи, необходими в грижата за новороденото през първите месеци от неговия живот.

Можете да подкрепите най-уязвимите деца, като донесете пелени в един от центровете на фондация "За Нашите Деца", или дарите избрана от вас сума онлайн чрез сайта detebg.org или по банков път.

Можете да оставите дарение на адрес:

Център за Обществена Подкрепа "Света София" - гр. София, ул. "Гюешево" №21,

Център за настаняване от семеен тип "Детска къща" - гр. София, ул. "Охридско езеро" №2,

Център за Обществена подкрепа "За деца и родители" - гр. Пловдив, бул. "Марица" №21,

Централен офис - гр. София, бул. "Христофор Колумб" 64, София Еърпорт Център, Логистичен център, сграда Б 2, етаж 2.

Кампанията ще продължи до 11 март, включително. Набраните материални дарения и средства ще бъдат обявени на сайта и Facebook страницата на фондацията на 12 март.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама