Зодиите, които изглеждат студени и безчувствени, НО НЕ СА


Зодиите, които изглеждат студени и безчувствени, НО НЕ СА
Снимка: iStock/Guliver

Срещали ли сте хора, които не показват чувствата си ? Те изглеждат студени и безчувствени, но всъщност са много лесно раними и емоционални.

Предпочитат да не показват истинската си същност пред никого, защото се страхуват, че ше бъдат наранени. Крият се под черупката си и показват много малко от себе си на света. Ако такъв човек ви позволи да го опознаете ще забележите колко чувствителен е всъщност.

Огромно влияние има зодиакалният знак. Хората, които изглеждат студени и безчувствени, са представители на следните зодии:

1. Овен - Те предпочитат да се крият под маска. Не искат да показват колко лесно раними са всъщност, защото се страхуват, че има хора, които биха се възползвали от това. Овните винаги изглеждат твърди, непоколебими, силни и дават вид на хора, на които не им пука за абсолютно нищо. Колкото и силна болка да чувстват, те нито биха показали това, нито биха казали на някого. Често крият това дори от най - близките си приятели. Предпочитат да изглеждат студени, вместо слаби и беззащитни. Показват чувствата си много рядко и единствено пред хора, които са успяли да ги предразположат и да спечелят доверието им . Често изглеждат незаинтересовани от хората, към които имат най - голям интерес.

2. Риби - Всички са наясно колко емоционални и чувствителни са Рибите. Могат да бъдат наранени много лесно. Не допускат много хора в живота си и не се разкриват напълно пред никого, защото се притесняват че всеки е способен да се възползва от слабостите им. Представителите на този знак изпитват изключително много емоции едновременно, но предпочитат да показват само част от тях. Притесняват се, че някой ще им се присмива, ако бъдат себе си и покажат колко емоции крият в себе си. Обикновено прикриват чувствата си към хората, в които са силно влюбени, защото се притесняват, че ще бъдат наранени.

3. Скорпион - Те изгражат стени, които никой не може да разруши. Споделят подробности от личния си живот на много малко хора. Не допускат почти никого до себе си. На пръв поглед изглеждат коравосърдечни и напълно безчувствени. Истината е, че са сред най - чувствителните и емоционални представители на зодиака. Скорпионите се страхуват, че е възможно да разбият сърцето им или да ги предадат. Обикновено вече са преминавали през подобен период и това е причината, поради която се пазят от хората. Страхуват се, че в възможно да бъдат наранени отново, за това не показват чувствата си. Доверяват се наистина много трудно. Веднъж предадени и наранени, се чувстват в безопасност единствено когато влизат в ролята на студени и безчувствени хора, каквито всъщност не са.

4. Водолей – Водолеите често са обвинени в безчувствие. Ако видите човек, който излъчва студенина, вероятността той да е представител на зодия Водолей е много голяма. Те много рядко показват чувствата си, защото за тях това е проява на слабост. Вместо това, предпочитат да се затворят в собствения си свят и да останат там. Много трудно допускат човек до себе си, но който успее да намери своето място в сърцето им, ще види един чувствителен човек, който просто иска да бъде обичан и разбиран.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама